پ
پ

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز اعلام کرد که با واگذاری مسوولیت کارگروه آموزش پیشگیری از آسیب های اجتماعی البرز به آموزش و پرورش نقش این نهاد فرهنگی در این بخش کلیدی شد.

فرشته فهمیده با اشاره به پیش بینی قرارگاه آسیب های اجتماعی در استانداری البرز، اظهار داشت: این کارگروه نیز در راستای آموزش مهارت‌های زندگی در پیشگیری از بروز آسیب‌های اجتماعی در آموزش و پرورش استان فعالیت خود را آغاز کرد.
وی خاطرنشان کرد: آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان و جوانان به خصوص در محلات آسیب دیده، عامل مهمی در زمینه ارتقای سلامت روانی جامعه است.
وی بیان داشت: آموزش مهارت‌های زندگی و خود مدیریتی و تاب‌آوری به نوجوانان و جوانان به خصوص در محلات آسیب دیده، عامل مهمی در زمینه ارتقاء سلامت روانی جامعه است و در پیشگیری از بروز آسیب های اجتماعی، اهمیت بسزایی دارد.
فهمیده با بیان اینکه رفع آسیب های اجتماعی دراین استان نیازمند توجه ویژه و دوره های آموزشی مختلف برای جامعه هدف است،اضافه کرد: بیکاری، حاشیه نشینی، مصرف مواد مخدر، طلاق، خشونت و امثال آن از آسیب های اجتماعی شاخص هستند که ارتباط تنگاتنگی با هم دارند و هر کدام به نوعی بر دیگری اثرگذار است.
وی یادآورشد: آسیب های اجتماعی منجر به وجود آمدن معضلاتی همچون اختلافات دامنه‌دار خانوادگی می شود که بنیان خانواده را به عنوان مهمترین اصل جامعه به خطر می‌اندازد.
وی ادامه داد: در زمینه تحصیل دانش آموزان به ویژه در ایام شیوع کرونا، مشکلات اجتماعی این حوزه نمود بیشتری پیدا کرد که موجب افت تحصیلی در برخی دانش آموزان و بروز سایر موارد شد.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرزگفت: بسیار مهم است برای رفع آسیب های اجتماعی زمینه اجرای دوره های آموزشی برای جوامع هدف با سرعت بیشتری فراهم شود.
وی عنوان کرد: مردم باید به صورت ملموس ساماندهی کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی را احساس کنند.

فهمیده تاکید کرد: درقالب این کارگروه دوره های آموزشی توانمندسازی با نگاه جهادی و انقلابی در موضوعات اجتماعی برنامه ریزی شده است تا برای جامعه هدف در دستگاه های مختلف عضو قرارگاه اجتماعی در استان اجرایی شود.
استان البرز ۲۵ هزار فرهنگی و حدود ۵۰۰ هزار دانش آموز دارد.
منبع ایرنا

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.