تصویر
نمایش مادرانه ای برای پدر با الهام از سبک رئالیسم نوشته شد
07 مرداد 1402 - 16:08
2
نمایش مادرانه ای برای پدر به قلم احسان فلاحیان، طراحی شایان فلاحیان و کارگردانی مرضیه ذاکری، با بازیگران دهه هشتادی و نودی پر فروش ترین نمایش سال ۱۴۰۲ در کرج شد.
ارسال توسط :
پ
پ

نمایش مادرانه ای برای پدر به قلم احسان فلاحیان، طراحی شایان فلاحیان و کارگردانی مرضیه ذاکری، با بازیگران دهه هشتادی و نودی پر فروش ترین نمایش سال ۱۴۰۲ در شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، احسان فلاحیان نویسنده نمایش مادرانه ای برای پدر، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج، گفت: نمایش مادرانه ای برای پدر را در حالی نوشتنش را آغاز کردم که چهار ماه از فوت مادرم می‌گذشت و هر چه دل تنگم بود، روی کاغذ می‌آوردم، تمریناتش را شایان فلاحیان با طراحی حرکات و با ایده هفت قاب عکس سفید، خیلی با خلاقیت بالا استارت زد قاب های خالی که می‌توانست جای هرکسی باشد.
فلاحیان افزود: اواخر بهمن ماه تمرینات را آغاز کردیم، خیلی از دیالوگ ها در لحظه نوشته شد و خیلی از طراحی ها در لحظه به دست آمد، میزانس های خلاقانه و قاب های لابرینتی و تودرتو، بصورت آزمون و خطا چند اجرای محیطی، مسجدی و دانش آموزی داشتیم و بازخورد خوبی داشت.
وی تصریح کرد: با فوت پدرم در آخرین روز ماه رمضان و خب طبیعتا نیمی دیگر ایده به قلمم اضافه شد، تماتیک اثر روی محور فداکاری و موضوع روی تنهایی می‌چرخید، با مفهوم مادر و مضمون پدر.
فلاحیان اذعان داشت: نمایش در ۲۴ تیرماه ۱۴۰۲ با شب افتتاحیه و حضور پرشور تماشاگران در سالن فتحعلی بیگی تئاتر اجرا شد و هر شخص با قاب عکس های عزیزان از دست رفته خود به استقبال نمایش آماده بودند، کل سالن پر قاب عکس بود، این همان چیزی بود که من به عنوان نویسنده در بازخورد کار می‌خواستم یعنی پالایش روح دسته جمعی، خردجمعی که دست به تزکیه نفسی آگاهانه می‌زند همه سالن گاهی گریه می‌کنند و گاهی با تصاویر و روایت شش قصه تودرتو در دالان زمان و چرخش مفهوم داستان هفتم که کل روایت را شامل می‌شود، فرو می‌روند که هرکس از سالن نمایش بیرون بیاید دلیل گریه کردن خود را فکر کند؟وی بیان کرد: اگر کسی پدر و مادرش را فراموش کرده، احتمالا خود را به فراموشی سپرده است، در نوشتار اثر سعی کردم گاهی واقعیت را به تصویر بکشم یعنی سبک رئالیسم در اثر باشد و گاهی اوقات اوهام، خواب ها و خیال بافی های شخصی خودم را در داستان وارد سبک سورئالیسم می‌کرد و گاهی دوست داشتم شخصیت های نمایشم ذهن گرایی کنند ورگه های اکسپرسیونیسمی هم وارد شد و این جایی بود که قصه ها و روایت در هم تداخل زمانی پیدا می کردند.
فلاحیان با اشاره به اینکه گاهی اوقات فکر می‌کردم آیا تماشاگر متوجه پلتیک های من در داستان خواهد شد؟، گفت: وقتی نظرات تماشاگران را می‌خواندم، متوجه می‌شدم تماشاگر هم مفهوم را درک کرده و هم بامضمون قصه ها ارتباط گرفته است.

وی با بیان اینکه در ۲ مرداد ماه با حضور مهرابی ریاست حوزه هنری البرز، سرباز معاون سینمایی ارشاد، ملایی رئیس انجمن نمایش البرز، نوروزی فر مسئول سازمان بسیج هنرمندان البرز، جمعی از هنرمندان برجسته سینما و تئاتر و داوران جشنواره فجر به ایستگاه پایانی خود رسید، خاطرنشان کرد: نمایش مادرانه ای برای پدر با حضور پرشور تماشاگر توانست رکود بالاترین میزان تماشاگر را در شهر کرج و تمامی اجراهای روی صحنه تهران با حضور بازیگران سلبریتی را از آن خود کند، در نهایت تمامیت این نمایش مادرانه ای برای پدر را به روح پدر و مادرم که در یک سال از دست دادم، تقدیم می‌کنم و آرزوی موفقیت برای گروه های نمایشی دیگر که با بازیگران نوجوان دهه نودی و دهه هشتادی فعالیت می کنند، را از خداوند متعال خواستارم و قدردانم از همه مردمی که این شب ها کنارمان بودند.

از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید

  • از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  •  لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • بابت اینکه نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک میگذارید متشکریم.