پ
پ

رییس سازمان فنی و حرفه ای کشور گفت: چتر آموزش های فنی و حرفه ای با هدف مهارت افزایی در جامعه، گسترده شده است.

حسینی نیا در شورای عالی مهارت استاندر سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، افزود: با تشکیل این شورا در استان ها طی تعامل با مجموعه ظرفیت ها، در خصوص اجرای برنامه ها، بحث و تبادل نظر می شود.
وی ادامه داد: طرح مهارت آموزی ای پی دی برای دانشجویان ارائه شده که بدنبال اجرای آن در دانشگاه ها هستیم.
حسینی نیا گفت: همچنین طرحی با عنوان نخلستان با تاکید بر فناوری های آی تی برای فارغ التحصیلان در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: مهارت آموزی در محیط حقیقی کار با همکاری اصناف و صنایع استان در برنامه است.
این مسئول گفت: راه اندازی مرکز سنجش مهارت در استان و مرکز ویژه آموزشی برای بانوان نیز از جمله برنامه های این سازمان محسوب می شود.
وی افزود: از حداکثر ظرفیت بخش خصوصی برای تحقق اهداف، استفاده می کنیم.
رییس سازمان فنی و حرفه ای کشور گفت: در دولت سیزدهم تعداد مراکز جوار بنگاه های اقتصادی از ۵۵۰ واحد به ۲ هزار و ۲۵۰ واحد رسیده است.
وی افزود: درصدد هستیم که هر کارخانه یک مرکز جوار مهارت آموزی داشته باشد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.