«وجیهه محمدی فلاح» در ششمین نشست استانی مشاورین جوان ادارات کل، فرمانداری‌ها و رابطین امور جوانان البرز که به میزبانی بهزیستی البرز برگزار شد، گفت: قطعاً نگاه نقادانه جوانان به مسائل روزِ جامعه ما را در شناخت نقاط ضعف و قدرت یاری کرده و چراغ راهی برای ساخت آینده بهتر کشور است.

بهزیستی استان البرز میزبان جمعی از مشاورین جوان ادارات کل، فرمانداری‌ها و رابطین امور جوانان البرز بود.

مدیرکل بهزیستی استان البرز در این نشست، ضمن گوش سپردن به دغدغه‌ها، انتقادها و پیشنهادهای این جوانان گفت: نگاه نقادانه جوانان را ارج نهاده و امید داریم برگزاری چنین نشست‌هایی با جوانان خروجی مناسبی در شناخت نقاط ضعف و تقویت نقاط قدرت ما فراهم آورد.
«وجیهه محمدی فلاح» در ابتدای سخن، اظهار داشت: هفته بهزیستی بهانه‌ای است تا خدمات بهزیستی به‌عنوان مولود انقلاب اسلامی که وظیفه حمایت از ضعیف‌ترین اقشار جامعه را به عهده دارد، بازگو شود.
مدیرکل بهزیستی استان البرز با بیان اینکه وظایف این نهاد متکثر و متنوع است، اظهار داشت: این توفیق را داریم که با ۵۴ برنامه مختلف در خدمت مردم باشیم که ذیل این برنامه‌ها نیز ۱۶۳ ریز فعالیت تدوین شده است.
وی ضمن قدردانی از حضور مؤثر گروه‌های مردمی و جهادی که بازوان قدرتمندی در تأمین بسیاری از خلأها در تأمین بودجه هستند، اظهار داشت: متأسفانه علی‌رغم تکثّر وظایف، در بهزیستی با مشکل بودجه و منابع روبرو هستیم و این خیرین هستند که در بسیاری از عرصه‌ها باهمت بلند خویش ما را در انجام رسالتمان یاری می‌دهند.
محمدی فلاح با تأکید بر تحول‌آفرینی و امیدافزایی در جامعه گفت: تلاش داریم در دولت مردمی سیزدهم بیش از پیش امید را در جامعه افزایش داده و زمینه پیشرفت اسلامی را فراهم آوریم.
وی با تأکید ویژه بر اصل جهاد تبیین گفت: معتقدم جهاد تبیین آن‌گونه که مدنظر و مورد تأکید مقام معظم رهبری است، در بهزیستی اتفاق نیفتاده و خدمات ۴۲ساله این سازمان آن طور که باید و شاید به اطلاع مردم نرسیده است.
در ادامه هر یک از مشاورین جوان حاضر در این نشست به بیان دیدگاه و نقطه‌نظرات خود پرداختند.
نقد آمار طلاق ارائه شده از سوی نهادهای مختلف؛ پیشنهاد اتاق فکر و تهیه بانک جامع اطلاعاتی دقیق‌تر برای مناسب‌سازی؛ بازدید و نظارت بیشتر بر مراکز مثبت؛ نظارت بیشتر بر رفتار برخی پرسنل بهزیستی با ارباب‌رجوع،درخواست تشریح وضعیت پایش بانوان سرپرست خانوار، چگونگی اعطاء وام ودیعه مسکن به مددجویان و چگونگی پرداخت هزینه ایاب و ذهاب افراد کم‌توان در جامعه، بخشی از مطالبی بود که عنوان شد.
همچنین پرهیز از موازی‌کاری در انجام بسیاری از امور به‌ویژه در بحث آسیب‌های ؛ پیشنهاد تشکیل یک کمیته فرهنگی برای تجمیع طرح‌ها و انجام امور زیربنایی بهزیستی با یک بودجه‌ریزی مناسب؛ حمایت بیشتر از همیاران بهزیستی و تسهیل در ثبت مؤسسات و سازمان‌های مردم‌نهاد؛ استفاده از ظرفیت نخبگان به‌ویژه در حل بحران‌هایی نظیر جمعیت؛ تشریح روند مشاوره‌های ازدواج و طلاق، بهسازی و مناسب‌سازی رمپ ادارات استان و ایجاد زیرساخت مناسب برای انجام کارهای گسترده‌تر و بهتر نیز در این نشست مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
مشاورین جوان حاضر در این نشست همچنین درخواست همکاری بهزیستی در رصد و پایش آسیب‌های اجتماعی کمال‌شهر به‌عنوان مهاجرپذیرترین شهر کشور، رسیدگی به وضعیت کودکان کار در ، درخواست همکاری در زمینه توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار و اشتغال‌زایی برای آنان از طریق تعاونی و نهادهای مردمی ذکر شده، پیشنهاد برگزاری دوره‌های مختلف ترویج فرهنگ کسب‌وکار برای خانواده‌های تحت حمایت بهزیستی و تشریح وضعیت خانه‌های امن بهزیستی را مطرح کردند که مدیرکل بهزیستی البرز و معاونان و مشاورین وی با بردباری به آنان پاسخ دادند.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر