پ
پ

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان کرج از کشف و نجات یک قلاده گرگ که به‌طور غیرقانونی در مغازه‌ای در نگهداری می‌شد، خبر داد.

استانها –

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، امیدرضا تونی مطرح کرد: در پی دریافت گزارشی مبنی بر نگهداری غیرمجاز یک قلاده گرگ در مغازه‌ای در منطقه‌ای از کرج، بلافاصله بررسی موضوع در دستور کار مأموران محیط زیست شهرستان کرج قرار گرفت.

وی افزود: پس از هماهنگی‌های لازم و اخذ دستور قضایی، مأموران با همراهی یگان حفاظت محیط زیست استان با حضور در محل، این حیوان را کشف و ضبط کردند و آن را برای انتقال به زیستگاه طبیعی و ادامه روند درمانی احتمالی، به واحد تخصصی نگهداری از حیات‌وحش تحویل دادند.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان کرج با اشاره به اینکه نگهداری گونه‌های حیات‌وحش در منازل شخصی نه تنها خلاف قوانین زیست‌محیطی است، بلکه سلامت حیوانات و انسان‌ها را به خطر می‌اندازد، تاکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه موارد مشابه، می‌توانند از طریق سامانه ۱۵۴۰ یا تماس مستقیم با اداره محیط‌زیست، موضوع را اطلاع‌رسانی کنند.

انتهای پیام/

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.