مهندس مهدی عباسی رئیس پارک علم و فناوری ایران کوچک در گفتگو با خبرنگار پارک البرز مطرح کرد، هدف از برگزاری نمایشگاهها را در هفته پژوهش و فناوری، ترویج فرهنگ پژوهش، تشویق پژوهشگران و برقراری ارتباط میان فناوران، تصمیم گیران، تصمیم سازان و دستگاههای اجرایی دانست و.
.
اظهارکرد: شناسایی و عرضهی یافتههای پژوهش و فناوری و همچنین ایجاد بستر مناسب برای تجاریسازی یافتههای پژوهشها و فناوری با همدیگر ازجمله مواردی است که میبایست در اینگونه نمایشگاهها اتفاق بیافتد تا بتوان با حمایتهای همهجانبه این حوزه را در راستای توسعه پایدار کشور تقویت کرد.
مهندس عباسی بابیان اینکه، متأسفانه موازی کاری دستگاهها در امر پژوهش و فناوری مشکلی است که گاهی موجب اختلال درروند و پیشرفت اهداف این حوزه میشود، گفت: موازی کاری آفتی است که بلای جان پژوهش شده است.
برای رفع این مشکل نیازمند برنامه¬ریزی و سیاستگذاری در حوزه پژوهش هستیم.
به همین منظوراگرنهادها از فعالیتهایی که توسط سازمانها یا نهادهای دیگر صورت میگیرد، مطلع باشند، موازی کاری صورت نخواهد گرفت؛دبیر نمایشگاه پژوهش و فناوری استان البرز همچنین خاطرنشان کرد: از دیگر راهکارهایی که میتوان تا حدودی موازی کاری را کاهش داد، برپایی نمایشگاه میباشد.
چراکه گاهی طرف مقابل (صاحبان صنعت) از ظرفیت و کارهای صورت گرفته از سوی فناور اطلاعی ندارند درحالیکه، کلید رفع مشکل آنها توسط بخش فناور یا موسسه پژوهشی (R&D) است.
به همین دلیل نمایشگاه این فرصت آشنایی را فراهم میآورد.
مهندس عباسی در بخش پایانی سخنان خود، ازجمله اهداف برگزاری نمایشگاهها را مسیری جهت ایجاد کنسرسیومها دانست و تصریح کرد: در دنیا این رویه یعنی ایجاد کنسرسیومها در نمایشگاهها را امری معقول و هدفمند میدانند که میتوانند با کنار هم قرار گرفتن شرکتها و آشنایی بهتر آنها از نحوه عملکرد و توانمندیهای موجود، میتوانند کنسرسیومهایی را ایجاد کنند که برای برطرف کردن مشکلات بخش خصوصی بهصورت جدیتر وارد عمل شوند.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید