پ
پ

در آیین نکوداشت نو دانشجویان استان البرز «دکتر حامد باقری فراهانی» رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز ضمن ابراز خرسندی از اینکه سالی را با دانشجویان جدید در مجموعه آموزش عالی علمی کاربردی در سال ١۴٠٠ آغاز می کنیم گفت: .
.

چنانچه مستحضر هستید یکی از سنت های حسنه در شروع هر نیمسال برای دانشجویان جدید الورود جلسه ای است که بسیار مغتنم است تا عزیزان با محیطی که می‌خواهند در آن وارد شوند، با مقتضیات آن و تفاوت آن با سایر زیر نظام های آموزشی آشنا شوند چراکه عدم آشنایی، موجب عدم موفقیت و در نتیجه مواجهه با چالش های فراوان است.
«رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز» ادامه داد: مشابه این جلسات را برای مدرسان هم در قبل از شروع تدریس در نظام آموزش علمی کاربردی داریم و جلسات توجیهی که نشان از تفاوت ماهوی دانشگاه جامع علمی کاربردی من جمله در محتوای درسی، تجهیزات، اهداف آموزشی، برگزاری کلاس‌های درسی و محیط آموزشی با سایر نظام های آموزش عالی را دارد که در آن قرار است برونداد این سیستم آموزشی و خروجی این سیستم آموزشی کاملا متفاوت با سایر دانشگاه های کشور باشد.
وی با اشاره به هدف و شاه کلید اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی تصریح کرد: هدف اصلی تربیت نیروی انسانی مورد نیاز برای بازار کار است یعنی به کار گیری دانش که نتیجه آن مهارت و یادگیری توامان علمی و عمل است و تربیت نیرویی که از رهگذر این آموزش به مفاهیم کارآفرینی و نوآوری در حوزه شغلی، انتقال فناوری و ارتقاء فرایند های کاری در حوزه شغلی برسیم.
«رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی البرز» همچنین تداوم ارتقاء کیفی برگزاری کلاسهای آموزشی در این شرایط ویژه و سخت کرونایی افزود: دانشگاه علمی کاربردی به عنوان دانشگاهی کارآفرین و مهارت محور در کشور مطرح است و تربیت نیروهای مهارتی وکارآمد جز اهداف اصلی این دانشگاه است.
سپس میزبان جلسه «دکتر سید علی اکبر میروکیلی» رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری کرج ضمن خیرمقدم و عرض خوش آمد گویی با اشاره به ویژگی دانشجوی موفق گفت: به ظن عموم دانشجویان موفق صرفاً کسب نمره عالی نیست بلکه مهم آن است که دانشجو باید چند نکته را در نظر داشته باش.
این که علاقه مند به رشته تحصیلی خود باشد چرا که ضمانت اجرایی برای تلاش را خواهد داشت و مطالعه و مهارت آموزی را سرلوحه تحصیل قرار دهد.
«رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری کرج» در ادامه با تاکید بر این که نو دانشجویان در حین تحصیل به توسعه مهارت، آشنایی با نرم افزارهای مرتبط، رهبری، کارتیمی، مدیریت زمان، خلاقیت ، نوآوری و فنون مذاکره را بیاموزد افزود: دانش و یادگیری این مهارت و آموزش ها می تواند تبدیل به خلق ثروت و توسعه شود.
وی در پایان سخنرانی با اشاره به فضای کرونا و شروع مجدد آموزش های حضوری با حفظ شرایط پروتکلهای بهداشتی ابراز امیدواری کرد تا با حضور دانشجویان شاهد پویایی و خلاقیت در محیط دانشگاه باشیم.
گفتنی است در این مراسم « مهندس مصطفی یوسفی» معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی به تشریح مجموعه قوانین و مقررات آموزشی و سپس « مهندس مجتبی صفری» رییس اداره امور و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی به معرفی فعالیت های فرهنگی و دانشجویی واحد استانی نیز پرداختند.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر