سخنگو و نایب رئیس شورای اسلامی شهر کرج گفت: هر محله از شهر باید به سرانه های رفاهی، فرهنگی و ورزشی مجهز گردد و از این طریق می توان ترافیک و مشکلات شهری را کاهش و رضایتمندی شهروندان را افزایش داد.
عمار ایزدیار در حاشیه میزخدمت در مسجد جامع امام علی (ع) شهرک اوج که با حضور مدیر و معاونین منطقه هشت شهرداری کرج برگزار شد، گفت: شهروندان خواستار توجه بیشتر به ساماندهی آسفالت و جدول معابر هستند و بر نظارت بیشتر بر ساخت و سازها تاکید دارند، وضعیت روشنایی و امکانات ورزشی و بازی پارکها و بوستانها باید تقویت گردد و در بحث زیباسازی شهری نیز نواقصی وجود دارد.
وی افزود: امروز محلاتی همچون شهرک حسن آباد، شهرک اوج و.
.
.
نیاز به تقویت سرانه های رفاهی و زیرساختی دارند، هر یک از محلات سطح شهر باید به سرای محله، فرهنگسرا، سالن ورزشی، استخر، کتابخانه و مسجد مجهز گردند و مدیریت شهری کرج باید حرکتِ تازه ای را در این مسیر شروع نماید، چرا که این مهم مطالبه ی جدی و واقعی شهروندان می باشد.
سخنگوی شورای شهر کرج اظهار کرد: سیما و نمای شهری امروز در کرج وضعیت مناسبی ندارد، چه در مرکز چه در محلاتِ پیرامون و رسالتِ سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری نیز صرفاً فعالیت های مناسبتی نیست و باید با استفاده از رنگ، نور، نقاشی و المانها چهره شهر را از آشفتگی ها و نازیبایی ها نجات داد و هر آنچه در معابر ایجاد اغتشاش و آلودگی بصری و صوتی می نماید را بدون تعارف حذف نمود.
این مسئول عنوان کرد: حقیقتاً شهروندان از ترافیک ناراضی هستند، گرچه فعالیت های خوبی در زمینه هوشمندسازی تقاطعات و تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی انجام شده و تغییرات محسوس است لکن کافی نیستند و معابر شهر صبح و عصر زیرِ بار سنگین تردد خودروها قرار دارد و جا دارد که مدیریت شهری تصمیمات بهتر و اعتبارات بیشتری را برای این امر اختصاص دهد.
ایزدیار اظهار داشت: کلانشهر کرج استعدادهای بکر فراوانی دارد اما این ظرفیت ها مورد توجه بخش خصوصی قرار نگرفته است، شهرداری برای ساخت فضاهای ورزشی و فرهنگی و رفاهی بودجه لازم را در اختیار ندارد و می توان با هدایت سرمایه های سرگردان و لحاظ مشوق های قانونی، این امر را تسهیل نمود و امیدواریم که شهردار محترم در جهت تدوین بسته های سرمایه گذاری و تبلیغ آنها جدیت لازم را داشته باشد.
وی در پایان بافت های فرسوده کرج را یادآور شد و گفت: با تصویب بسته های حمایتی در شورای اسلامی شهر، نوسازی بناهای ریزدانه و فرسوده در نواحی فرسوده و قدیمی شهر تقریباً بدون پرداخت هزینه ای به شهرداری جهت صدور پروانه ساخت و.
.
.
همراه گردیده و شهروندان و انبوه سازان می توانند با استفاده از فرصت حاصله، در جهت حذف بافت های فرسوده و ایجاد ارزش افزوده و منافع اقتصادی حرکت نمایند.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید