پ
پ

یک متخصص بیماری‌های عفونی در کرج گفت: در پی مشاهده سویه جدید کرونا در کشور ضروری است همه مردم و مسؤولین وضعیت فعلی را شرایط هشدار تلقی کنند و رعایت موارد بهداشتی و استفاده از ماسک را جدی بگیرند.

علیرضا سلیمانی، متخصص بیماری‌های عفونی، در جمع اصحاب رسانه، با اشاره به شناسایی اولین مورد سویه جهش یافته کرونا (اُمیکرون) در کشور، گفت: باید اطلاعات کامل تری در مورد سویه جدید داشته باشیم؛ در غیر اینصورت عدم رعایت موارد لازم می‌تواند شرایط بدتری نسبت به گذشته داشته باشیم.
وی با بیان اینکه قدرت انتقال و سرایت سویه جدید اُمیکرون چند برابر سویه دلتاست، یادآور شد: همه مردم و مسؤولین باید وضعیت فعلی را شرایط هشدار تلقی کنند و رعایت موارد بهداشتی و استفاده از ماسک را جدی بگیرند.
با توجه به اینکه قدرت سرایت این ویروس چندین برابر سویه‌های قبلی است؛ در صورت بی توجهی، شرایط بدتری نسبت به گذشته خواهیم داشت.
این متخصص عفونی خاطر نشان کرد: با توجه به فرا رسیدن شب یلدا، توجه داشته باشیم دورهمی‌ها را به صورت کنترل شده و با رعایت موارد بهداشتی برگزار شود.
وجود برخی افراد ناقل در جمع بعید نیست.
استفاده از ماسک را جدی بگیریم و کسانی که واکسن نزدند، یا دُز سوم را دریافت نکردند، در اسرع وقت برای دریافت واکسن اقدام کنند.
وی در خصوص ایمنی زایی دُز سوم واکسن در مقابل سویه جدید کرونا، گفت: تزریق دُز سوم واکسن در کنترل سویه جدید اُمیکرون بی تاثیر نیست و مطالعات نشان داده است که تزریق به موقع واکسن و دُز یادآور سوم، میزان دفاع افراد در مقابل این بیماری را افزایش می‌دهد.
اما این به معنی کافی بودن تزریق واکسن برای مقابله با بیماری نیست.
‌سلیمانی افزود: با توجه به قرار گرفتن شهرها به وضعیت آبی و کاهش مراجعات، برخی‌ها با تزریق واکسن، رعایت موارد بهداشتی و ماسک زدن را کنارگذاشتند.
اما باید توجه داشته باشیم که رعایت موارد بهداشتی در کنار واکسن ضروری است و اگر ضعیف عمل کنیم شرایط قبلی تکرار می‌شود و اگر جدی بگیریم به سلامت از این وضعیت عبور می‌کنیم.
وی در مورد ضرورت تزریق دُز سوم واکسن، بیان کرد: برای برخی از واکسن‌ها از جمله سینوفارم و برکت دُز سوم تعریف شده است.
افرادی که این واکسن‌ها را دریافت کردند، باید دُز سوم را ۳ یا ۴ ماه پس از تزریق دُز دوم دریافت کنند و درمورد مابقی واکسن‌ها ۶ ماه پس از دُز دوم باید دُز یادآور دریافت شود که تزریق اولویت با افراد بالای ۶۰ سال، بیماری های خاص و کادر درمان است.
این متخصص عفونی با اشاره به شیوع بیماری آنفولانزا، خاطر نشان کرد: افراد دارای ریسک بالا که به واکسن انفولانزا دسترسی دارند، نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند و استفاده از ماسک و رعایت فاصله را جدی بگیرند منبع فارس

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر