سردار حیدرنیا در همایش تجلیل از نخبگان حوزه فنآوری و صنعتگران استان البرز گفت: برگزاری اینگونه رویدادها روایتی از توانمندی جوانهای خلاق و فنآور برای تبدیل ایده به ثروت است.
به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج؛ به همت بسیج مهندسین سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز، همایش تجلیل از نخبگان حوزه فن آوری و اقتصاد دانش بنیان ، با حضور سردار علیرضا حیدرنیا فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز، مجتبی عبداللهی استاندار البرز و جمع کثیری از صنعتگران و فعالان اقتصادی استان البرز در باشگاه میلاد شهرداری کرج برگزار شد.
سردار علیرضا حیدرنیا ضمن تشکر از برگزار کنندگان این رویداد مهم در استان البرز و تبریک ولادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان، گفت: چند سالی است مقام معظم رهبری شعار سال ها را بر مبنای اقتصادی نام گذاری میکنند و تاکید ایشان امسال بر اقتصاد دانش بنیان بود و بر همین اساس نگاه ما در استان البرز که یک استان با ظرفیت اقتصادی است باید بر روی گره گشایی و تلاش برای مانع زدایی ها از اقتصاد دانش بنیان باشد.
وی با بیان اینکه اقتصاد ما باید اقتصاد قوی بشود، ادامه داد: مشکلات اقتصادی که امروز مردم ما با آن دست و پنجه نرم میکنند به دلیل آن است که اقتصاد ما در چهل و اندی سال گذشته، متناسب با سایر مولفه های اقتدارآفرین در کشور پیش نرفت در حالیکه اقتصاد ما باید به قدری قوی باشد که در مقابل ضربه های دشمن بتواند مقاومت کند.
سردار حیدرنیا با اشاره به اینکه امروز ما در شرایط جنگ اقتصادی قرار داریم ، اظهار کرد: یکی از مولفه های اصلی که میتواند اقتصاد ما را قوی کند اقتصاد دانش بنیان، شرکتهای دانش بنیان و فنآور است و برگزاری اینگونه رویدادها روایتی از توانمندی جوانهای خلاق و فنآور برای تبدیل ایده به ثروت است.
وی تصریح کرد: کشور ما کشوری است که در حوزه اقتصاد ، دشمن بیشترین تمرکزش را بر آن قرار داده و بسیاری از مشکلاتی که برای کشور ما به وجود می آید در حوزه اقتصادی است و به همین دلیل شرکتهای دانش بنیان شرکتهایی هستند که مانند بسیاری از ادوات نظامی میتوانند در این جنگ اقتصادی ما را ایمن کنند و به صورت حملات همه جانبه به سمت دشمن حرکت کنیم.
فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز گفت: اصحاب صنعت از مسئولین در حوزه سیاست گذاری گله می کنند و این گله عزیزان گله به جایی است، بسیاری از این اقدامات، ابلاغیات، بخشنامه ها مربوط به زمان عادی است و ما زمانی که در جنگ اقتصادی قرار داریم باید ابلاغیات و دستورالعملهای ما متناسب با این جنگ باشد، تسهیلگری در امر اصحاب صنعت یکی از این ضرورتهایی است که ما باید در حوزه اقتصاد ایجاد کنیم.
وی افزود: حمایت از اقتصاد فنآورانه و دستیابی به اقتصاد قوی قدرتمند و دانش بنیان باعث میشود که زمینه تحقق ایران قوی فراهم شود، کلیدواژه موفقیت اصلی ما در این جنگ اقتصادی ایران قوی است با تکیه بر اقتصاد قوی و پیشرانِ اقتصاد قوی هم اقتصاد دانش بنیان است که با نگاه به توانمندیهای جوانان خلاق و نخبه کشورمان در این زمینه مهیا خواهد شد.
سردار حیدرنیا گفت: باید زمینه هایی فراهم کنیم برای ایجاد رقابت سالم و رقابت پیشران در حوزه بخش خصوصی، سرمایه گذاری در طرحها و شرکتهای دانش بنیان و حمایت ویژه از ایده ها و طرحهای فن آورانه که سپاه و بسیج به عنوان یک نهاد انقلابی در این حوزه ها گامهای بزرگی برداشته و شرکت پیشگامان صنعت که در حوزه تعاون بسیج است رویدادهایی جهت شناسایی ایده های خلاقانه و جوانان خلاق و مستعد و دانشمندی که در این کشور و در این استان حضور دارند و بعضا به دلیل نداشتن ساز و کار لازم نمیتوانند در حوزه های اقتصادی ورود پیدا کنند اجرا نموده است.
سردار حیدرنیا با اشاره به چند کلیدواژه از بیانات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب در موضوعات اقتصادی اظهار کرد: اصل خصوصی سازی اصل گریزناپذیری است اما شیوه خصوصی سازی در بعضی جاها دارای ابهامات و ایراداتی است که باید برطرف گردد و بسیاری از شرکتهای پیشرو در حوزه دانش بنیان و فنآوری شرکتهای خصوصی هستند.
وی عنوان کرد: مولد شدن و دانش بنیان شدن اقتصاد کشور باید هر چه زودتر در دستور کار همه مسئولین قرار بگیرد و همه مسئولین باید این نگاه را داشته باشند که تمامی اقتصاد کشور و سرمایه های راکد کشور مولد شود.
وی تصریح کرد: مشکل بسیاری از اصحاب صنعت نداشتن سرمایه در گردش آنهاست در حالیکه کشور ما کشوری است پر از سرمایه های منجمد شده که در چرخه اقتصاد کشور حضور پیدا نمیکنند و همه مسئولین باید تلاش کنند این سرمایه ها را به چرخه اقتصاد کشور وارد کنند.
سردار حیدرنیا گفت: نگاه برخی مسئولین در گذشته این بود که بدون تکیه بر آمریکا نمیتوان کاری کرد ولی این جوانان نشان دادند که نگاه به درون و توانمندیها و ظرفیتهای درون کشور خودمان میتواند ما را به قله های افتخار نزدیک کند.
وی افزود: دولت، دولت انقلابی است و ریل گذاری صحیحی طی یک سال و اندی در حوزه اقتصاد و دانش در کشور توسط این دولت انجام شده است.
اتفاقات کنونی را به صورت نقطه ای تحلیل نکنیم بلکه به صورت جامع و خطی تحلیل کنیم ، دولت تمام تلاش خود را میکند اما این لوکوموتیوی که قرار است بر روی این ریل حرکت کند هنوز سرعت و قدرت لازم را ندارد، این لوکوموتیو باید قدرتمندتر حرکت کند یکی از ظرفیتهایی که میتواند پیشران این لوکوموتیو باشد شرکتهای دانش بنیان، اصحاب صنعت و اقتصاد هستند که باید به کمک دولت بیایند تا از این پیچ تاریخی عبور کند و هیچ ابرقدرتی نتواند برای ما تهدیدی باشد.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید