دومین جلسه شورای سیاستگذاری و کمیته اجرایی جشنواره ملی امیر کبیر با حضور روسا و نمایندگان دستگاه های اجرایی و علمی استان در کارخانه نوآوری و صنایع خلاق البرز برگزار شد.
دکتر نبیونی دبیر جشنواره ملی امیر کبیر و رییس بنیاد ملی نخبگان، در این جلسه با اشاره به توانمندی ها و ظرفیت های کارخانه نوآوری و صنایع خلاق البرز ، امکانات این مجموعه را متنوع و مناسب برای فعالیت های نوآورانه و فناورانه و ارائه خدمات به مراکز علمی و دانشگاهی ملی و منطقه ای دانست.
وی با اشاره به لزوم همکاری میان مراکز علمی و صنایع ملی افزود: همیشه یکی از ضعفهای مطرح شده این بود که پایان نامه ها مورد حمایت قرار نمی گیرند و این جشنواره برای ارتباط صنعت با جامعه و دانشگاه و با هدف حمایت از پایاننامههای کارفرمامحور برگزار می شود.
بنابراین در این جشنواره قرار است بهترین پایان نامههای دانشجویی که به سفارش کارفرما انجام شده، انتخاب و مورد تقدیر قرار بگیرند.
به گفته دبیر جشنواره ملی امیرکبیر تا ۴ دی ماه سال جاری ، دویست و شصت پایان نامه به دبیرخانه ارسال شد که از این تعداد ۲۱۶ پایان نامه شرایط شرکت در جشنواره را احراز کردند.
از این تعداد ۱۱۱ پایان نامه در مرحله اول رد شدند.
زیرا شرایط کاربردی شدن را نداشتند.
سعید قاسمی جیردهی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی هم ضمن تشکر از کارخانه نوآوری و صنایع خلاق البرز برای میزبانی این نشست گفت: همواره دغدغه نتیجه بخشی و عملی شدن کارهای علمی و خارج شدن آنها از بعد صرفا کتابخانه ای وجود داشته و برای عملی شدن چنین موضوعی ایده جشنواره امیرکبیر پرورش یافت تا ارتباط صنعت، جامعه و دانشگاه به عنوان قشر صاحب علم با یکدیگر ایجاد شود.
در قدم اول با همه کاستیهای موجود افق روشنی از این ارتباطدهی و تشکیل این حلقه ارتباطی داریم تا خلاء بین صنعت، جامعه و دانشگاه پر شود.
امیر سرکندی، مدیر کارخانه نوآوری و صنایع خلاق البرز نیز در این نشست، هم افزایی میان مراکز دانشگاهی و صنایع را از اصول بنیادین در فعالیت های کارخانه بیان کرد و گفت: تمامی ظرفیت ها و امکانات کارخانه نوآوری البرز، در خدمت جشنواره ملی امیرکبیر خواهد بود.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید