خزانه دار شورای اسلامی شهر کرج پیشنهادی مبنی بر واگذاری برخی پارک ها به بخش خصوصی و اعلام آمادگی برای انجام این امر گفت: به عقیده اینجانب یک یا دو پارک به صورت پایلوت جهت واگذاری به بخش خصوصی پیشنهاد داده شود، با انجام این کار هزینه ، حفظ و نگهداری فضای سبز به حداقل می رسد.
علی ذبیحی، خزانه دار شورای اسلامی شهر کرج درجلسه کمیسیون تلفیق بودجه در خصوص بودجه پیشنهادی سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری با اشاره به اینکه در زمینه آذین بندی شهر به مناسبت ایام الله دهه فجر اقدامات خوبی در شهر رقم نخورد و خواستار پیگیری این موضوع شد.
خزانه دار شورای اسلامی شهر کرج با اشاره به گستردگی فعالیت های سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری عنوان کرد: با هوشمندی و دقت لازم در تصویب بودجه این سازمان، در دو سال باقیمانده از عمر شورای ششم اتفاقات خوبی در شهر رقم خواهد خورد و آیندگان از ما به نیکی یاد خواهند کرد، انتظار داشتیم پروژه های بزرگ، خوب و شاخصی مانند پارک ایران کوچک در بودجه تعریف شوند که از شورای این دوره به یادگار بمانند.
عضو شورای اسلامی شهر کرج با تاکید بر ضرورت احیای فضاهای مکث و مرده شهر و احداث پارک های کوچک محله ای و جیبی، تکرار ردیف بودجه برای پروژه پارکرود در سازمان سیما، منظر و فضای سبز، شهرسازی و عمران اشاره و مطرح کرد: پارکرود زیر نظر آب منطقه ای و حریم رودخانه بوده و بحث مطالعاتی دو طبقه سازی معبر مجاور پارکرود در حال طراحی است اما با چند وجهی شدن، کار به خوبی پیش نمی رود.
ذبیحی ضمن ارائه پیشنهادی مبنی بر واگذاری برخی پارک ها به بخش خصوصی و اعلام آمادگی برای انجام این امر بیان کرد: به نظرم یک یا دو پارک به صورت پایلوت جهت واگذاری به بخش خصوصی پیشنهاد داده شود.
با انجام این کار،هزینه حفظ و نگهداری فضای سبز ما حداقل نزدیک می شود.
وی با بیان اینکه ردیف اعتباری برای بعضی از پروژه ها با عنوان پروژه مطالعاتی زمان خریدن و به بطالت گذراندن هزینه و وقت مدیریت است، خاطرنشان کرد: آقای شهردار بودجه سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را بررسی کنید تا دریابید که چه میزان بودجه برای مطالعات در نظر گرفته شده، چه میزان از آن خروجی داشته و چه مقدار گردآوری شده است؟ به عنوان مثال، مشخص نیست پروژه مطالعاتی ترمینال شهید کلانتری کجاست و آیا حتی یک خط از آن باقیمانده است؟ عضو شورای اسلامی شهر کرج با اشاره به اینکه دخالت ها و اعمال سلیقه برخی از اعضا شورا پروژه های شهری را به انحراف می کشاند، اظهار کرد: در سه سازمان و معاونت، برای پروژه پارکرود ردیف اعتباری در نظر گرفته شده است؛ این امر چه مفهومی دارد؟ در بازدید از این پروژه مشاهده کردیم که ردیف کفپوش هدایت مسیر نابینایان کاملا به داخل رودخانه هدایت شده است.
این کار، اقدام چه کسی است؟ ذبیحی یادآور شد: می گویند پارکرود حریم رودخانه است و اجازه کار نداریم، معبر که متعلق به آب منطقه ای نیست، ما برای این موضوع فکر و صحبت کردیم اما توجهی به آن صورت نگرفت.
حتی من برای ورودی اصلی شهر از ورودی میدان شهید سلطانی تا بلوار شورا و پارکرود بازدید کردم تا زمانی که ازسطح شهر و اماکن بازدید نشود اتفاق خاصی نخواهد افتاد.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید