در حاشیه هفتمین همایش صنعت آرد و نان ایران زهرا پیراوی مدیرکل نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی دارویی، بهداشتی و حلال از رویکرد تحولی سازمان ملی استاندارد ایران و ورود آن به عرصه خدمات و اجباری شدن استانداردهای گندم و برنج در صد و پانزدهمین شورای عالی استاندارد خبر داد.
وی گفت : استاندارد آرد گندم به لحاظ میزان سبوس آرد گندم برای بهینه سازی و افزایش خواص تغذیه ای آرد و نان برای هفتمین بار مورد تجدیدنظر قرار گرفته است .
پیراوی به مشکلاتی نظیر عدم نظارت مکفی بر صنف نانوایی جهت الزام به عدم استفاده از جوش شیرین و بلانکیت تاکید نمود و به عدم بهینه سازی بذرها و مدرنیزه کردن کاشت اشاره نمود و به تلاش های سازمان ملی استاندارد ایران در جهت تقویت این صنعت و ارائه ساز و کارهای مناسب و قانونی اشاره نمود.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید