پ
پ

جهاددانشگاهی استان البرز در راستای تحقق اهداف شعار روز جهانی و هفته ملی کودک با عنوان "حال خوش کودکی رنگ خوش زندگی" طی روزهای ۱۶ الی ۲۲ ماه، برنامه‌های گسترده، جذاب و متنوعی تدارک دیده است که با همکاری برخی نهادها و دستگاه‌های عضو ستاد هفته ملی کودک برگزار خواهد شد.

ندا رحیم پور معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی استان با اشاره به روزشمار هفته ملی کودک اظهار داشت: بر اساس هفته ملی کودک، ۱۶ مهر روز "کودک، صلح، بازی و نشاط" نام‌گذاری شده است.
۱۷ مهر روز "کودک، باورهای دینی و معنویت" و ۱۸ مهر روز "کودک، خانواده، آموزش و مهارت‌های زندگی" نام گرفته است.
"کودک، امنیت، بهداشت و سلامت جامعه"، "کودک، کتاب، هنر و ادبیات" و "کودک، هویت، میراث‌ طبیعی و " به ترتیب عناوین روزهای ۱۹، ۲۰ و ۲۱ مهر است.
آخرین روز هفته ملی کودک سال ۱۴۰۰ به موضوع "کودک، رسانه و فناوری‌های نوین" اختصاص دارد.
وی با بیان اینکه کودکان ارزشمندترین و مهم‌ترین سرمایه های هر جامعه می باشند، تاکید کرد: معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی استان البرز به صورت تخصصی درخصوص مباحث مربوط به کودکان، خصوصا کودکان آسیب دیده برنامه های مختلفی در دست اجرا دارد در این راستا هفته کودک بهترین فرصت برای تحقق این برنامه ها می باشد.
رحیم پور بازدید از مراکز نگهداری کودکان آسیب دیده و اجرای برنامه های متنوع و شاد در روز ۱۸ مهر را از جمله برنامه های این نهاد به مناسبت هفته ملی کودک عنوان کرد.
این مسئول با بیان اینکه شعار امسال هفته ملی کودک "حال خوش کودکی رنگ خوش زندگی" است، افزود: گروه پژوهشی آسیب شناسی جهاددانشگاهی استان البرز با کمک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز اقدام به برگزاری مسابقه های شاد، قصه گویی، استفاده از کتابخانه سیار، انجام تست شنوایی سنجی، بینایی سنجی، مشاوره کودک در روزهای ۱۷ و ۱۸ مهرماه در محله کلاک و خلج آباد می نماید.
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد استان البرزادامه داد: در بخش فعالیت رسانه‌ای و مجازی برگزاری "هفته ملی کودک" دو وبینار تخصصی با موضوعات "سینمای کودک" و " کرونا و کودکان" از دیگر برنامه‌های این مناسبت است که در روز ۱۹ مهرماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۰ تا ۱۲ به صورت مجازی برگزار می گردد.
وی اظهار امیدواری کرد با اجرای برنامه‌های پیش‌بینی شده بخش مهمی از اهداف مورد نظر هفته ملی کودک به ویژه در زمینه آسیب شناسی کودکان، توجه به حقوق شهروندی کودکان و زمینه سازی مناسب برای انجام کارهای پژوهشی در این زمینه که از اهداف اصلی گروه پژوهشی آسیب شناسی اجتماعی جهاددانشگاهی استان البرز می باشد، محقق گردد.
منبع ایسنا

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر