پ
پ

کرج- مدیرکل هواشناسی استان البرز گفت: تحلیل آخرین الگوهای پیش یابی حاکی از پایداری جو تا انتهای هفته در منطقه و استان است.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

آرش بهاروند احمدی در گفت وگو با خبرنگار مهر مطرح کرد: تحلیل آخرین الگوهای پیش یابی حاکی از پایداری جو تا انتهای هفته در منطقه و استان البرز است.

مدیرکل هواشناسی البرز اضافه کرد: با توجه به جهت غالب بادهای سطوح پایینی جو به استثنای فردا یکشنبه تا انتهای هفته در نیمه جنوبی استان افزایش غبار و در ارتفاعات تداوم یخبندان صبحگاهی پیش بینی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه امروز شنبه آسمان کمی تا نیمه ابری همراه با غبار محلی است و به تدریج صاف می‌شود، افزود: فردا یکشنبه آسمان صاف همراه با مه رقیق در صبح و بعضی ساعات وزش باد است.

مدیرکل هواشناسی البرز ادامه داد: برای روز دوشنبه آسمانی صاف همراه با غبار محلی و برای چهارشنبه آسمانی صاف همراه با غبارآلودگی در بعضی ساعات و افزایش آلاینده‌ها پیش بینی می‌شود.

منبع: مهر

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.