پ
پ

مدیر کل دفتر سیاستگذاری و توسعه اشتغال وزارت تعاون،کار و رفاه در جلسه هماهنگی با مدیران محلات ۶۶ گانه استان به تبیین زیست‌بوم ملی اشتغال و موانع موجود در اشتغال و اشتغالزایی کشور پرداخت.

طه رمضانی با اشاره به زیست بوم ملی اشتغال و رویکرد خدمت محور دولت با محوریت حرکت‌های مردمی گفت: در زیست بوم ملی اشتغال با توجه به رویکرد دولت به حضور گروه های مردمی در اجرای سیاستهای اشتغال و اشتغالزایی در کشور دو خدمت در بخش اشتغال و عرصه تولید مورد انتظار است، اتصال نیروهای کار به کارفرمایان و تقویت تولید در بخش ، دو محور خدمت رسانی با مشارکت گروه‌های مردمی مورد پیش‌بینی است.
مدیرکل دفتر سیاستگذاری و توسعه اشتغال وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: تقویت پایگاه‌های مردمی در تشویق مشاغل خانگی و معرفی کارجویان به واحدهای تولیدی از اموراتی است که انتظار می رود تا پایگاه های مردمی فعالیت خود را بر محور کار و مشاغل خانگی تنظیم کنند.
وی در ادامه گفت: هم اکنون بیش از ۶۵۰ رسته مشاغل خانگی در سامانه این وزارتخانه بارگزاری شده است و اعتقاد ما این است که می‌توان هر خانه یک تولیدکننده در بخش مشاغل خانگی باشد.
وی در ادامه گفت: پایگاه مردمی اشتغال آفرین می تواند به عنوان پایگاه پایدار در قالب های تعاونی عمل کند و تعاونی‌های خدماتی در امر اشتغال جدیدترین نوع تعاونی در بستر مناسب برای ایجاد کار هستند.
وی در بخش دیگری از مطالب خود به آمار ۶۰ میلیون نفری شرایط اشتغال کشور اشاره کرد و گفت: چهل درصد جمعیت کشور در بخش اشتغال فعال هستند و ۶۰ درصد الباقی جمعیت نیز به عنوان جمعیت غیر فعال در این بخش محسوب می‌شوند و با این احتساب ۲۵ میلیون نفر جمعیت در بخش اشتغال فعال و کارجویان و متقاضیان اشتغال نیز به عنوان جمعیت فعال، فرصتی برای تقویت تولید و کار محسوب می‌شوند که انتظار می رود کاریابی ها با تمام توان خود در این بخش عمل کنند.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر