فرماندار طالقان با بیان اینکه سیل اخیر در چند نقطه شهرستان طالقان حدود ۱۰۰ میلیارد تومان خسارت به دنبال داشت، گفت: اگر پروژههای آبخیزداری و کنترل سیلاب در این مناطق اجرا نشده بود، سیل خسارت بیشتری بر جا میگذاشت.
علی مهدوی در خصوص آخرین وضعیت نقاط سیلزده شهرستان طالقان به خصوص روستای ناریان، گفت: خانههایی که در سیل اخیر دچار آبگرفتگی شده بود در همان سه تا چهار روز اول با کمک نیروهای امدادی و جهادی و به کارگیری ماشینآلاتی که از شهرداریهای استان اعزام شده بود، از گل و لای تخلیه شد.
مهدوی با بیان اینکه دیوار سه تا چهار واحد مسکونی تخریب شده است، افزود: اسباب و اثاثیه برخی اهالی هم در این سیل از بین رفته یا آسیب دیده که از آن آماربرداری شده و در تلاشیم با کمک خیرین بخشی از این خسارت را جبران کنیم.
وی در خصوص خودروهای آسیب دیده از سیل هم گفت: ۷۲ خودرو در این سیل کاملاً متلاشی شده و چیزی از آنها باقی نمانده است.
حدود ۳۴ خودرو هم از ۵ درصد تا ۹۰ درصد آسیب دیده است.
خسارت خودروهایی که دارای بیمه بدنه بودهاند پرداخت میشود و برای خودروهایی که بیمه بدنه نداشتهاند هم برنامهای جهت جبران خسارت در نظر گرفتهایم که امیدواریم به نتیجه برسد.
فرماندار طالقان در پاسخ به وضعیت تنها مغازه روستای ناریان هم گفت: اصناف برای جبران خسارت این مغازه پای کار آمده و قرار است بخشی از خسارت وارد شده با تأمین وسایل مورد نیاز از جمله یخچال، قفسه و .
.
.
جبران شود.
این مسئول در ادامه با اشاره به برآورد حدوداً ۱۰۰ میلیاردی از سیل طالقان، به انجام چند پروژه آبخیزداری و کنترل سیلاب در نقاط سیلزده اشاره و اعلام کرد: اگر این پروژهها انجام نشده بود حتماً خسارت سیل بیشتر میشد.
بخشی زیادی از گل و لای و سنگهایی که سیل به جریان انداخته بود در سازههای کنترل سیلاب جمع شده و به سمت پایین دست روانه نشده است که با این اتفاق، سازهها نیاز به جایگزینی دارد.
وی در پایان با بیان اینکه سیل طالقان هیچگونه آسیب جانی به دنبال نداشت و این جای شکرگزاری دارد، گفت: از مردم درخواست داریم در مواقع اعلام بارندگی و هشدار از حضور در مناطق خطرناک و اتراق و پارک خودرو در کنار رودخانهها خودداری کنند تا دیگر شاهد چنین حوادثی نباشیم.
منبع ایسنا
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید