پ
پ

استاندار البرز با اعلام پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه انتقال آب سد طالقان به استان البرز گفت: با تلاش شبانه‌روزی و رفع موانع متعدد، بخش اول پروژه به بهره‌برداری رسیده و بخش دوم نیز تا نیمه نخست شهریورماه آماده راه‌اندازی خواهد شد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، مجتبی عبداللهی، عصر امروز _پنجشنبه سی‌ام مرداد_در حاشیه بازدید میدانی از پروژه انتقال آب سد طالقان به استان، اظهار کرد: از سه روز گذشته برداشت آب از خط لوله ۲۰۰۰ میلی‌متری آغاز شده و آب منتقل‌شده از این مسیر پس از ورود به تصفیه‌خانه مهستان، آب شرب شهرستان‌های ساوجبلاغ، نظرآباد، بخشی از چهارباغ و برای نخستین بار شهرستان اشتهارد را تأمین می‌کند.

وی با بیان اینکه عملیات اجرایی این پروژه از ابتدای سال ۱۴۰۲ آغاز شده است، افزود: خط لوله‌ای به طول ۶۲ کیلومتر و قطر ۲۰۰۰ میلی‌متر، وظیفه انتقال پنج مترمکعب آب در ثانیه از سد طالقان را بر عهده دارد؛ بخشی از این حجم به تصفیه‌خانه مهستان، بخشی به تصفیه‌خانه شماره دو کرج و در نهایت به آبگیر بیلقان برای انتقال به تهران اختصاص می‌یابد.

عبداللهی با اشاره به سیاست‌گذاری‌های مدیریت تنش آبی تصریح کرد: از اوایل هفته جاری، ۳۰۰ لیتر در ثانیه آب از خط جدید به تصفیه‌خانه مهستان وارد و به همان میزان نیز از خط قدیم به تهران منتقل شده است. طبق برنامه‌ریزی، در نیمه نخست شهریورماه ۲۵۰۰ لیتر دیگر از ظرفیت خط به استان البرز و کرج اختصاص خواهد یافت.

وی ادامه داد: این پروژه امروز در حالی به حدود ۹۰ درصد پیشرفت رسیده که در اسفندماه سال گذشته تنها ۲۷.۸ درصد پیشرفت داشت و با مشکلات متعدد مالی، تملک اراضی و رفع معارضین روبه‌رو بود. اما با حمایت رئیس‌جمهور و وزیر نیرو، روح تازه‌ای در روند اجرای آن دمیده شد و اکنون شاهد تحولی جدی هستیم.

استاندار البرز در پایان با قدردانی از تلاش شبانه‌روزی عوامل اجرایی پروژه تأکید کرد: فاز نخست این طرح بزرگ ملی به بهره‌برداری رسیده و بخش دوم نیز تا بیست روز آینده آماده بهره‌برداری خواهد شد. با تکمیل نهایی در سال ۱۴۰۴، ظرفیت آبرسانی استان البرز به شکل چشمگیری افزایش می‌یابد.

منبع: ایمنا – البرز

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.