پ
پ

مسئول جبهه پایداری استان البرز با تأکید بر ضرورت حمایت قضائی از نیروهای میدانی از جمله پلیس گفت:‌ باید در خصوص مدیریت‌های میدانی و ستادی داخلی نظام فکر بهتری شود و پشتیبانی قوه قضاییه از نیروی انتظامی و مدافعان امنیت بیش از شرایط فعلی باشد.

محسن روغنگرها، مسئول جبهه پایداری استان البرز، به بررسی پیش‌زمینه فکری جریانات و گروه‌های فعال در اغتشاشات اخیر پرداخت و گفت: به منظور تحلیل درست قضایا و رویدادهای اخیر در کشور، لازم است شناخت درستی در مورد گروه‌های فکری اغتشاش‌گر داشته باشیم.
روغنگرها اولین گروهی که بر اساس دسته بندی تفکرات در اغتشاشات اخیر حضور دارند را جریان نئومارکسیستی معرفی کرد و اظهار داشت: این جریان در جریان فتنه سال ۹۶ نیز خود را بروز داده و حرکاتی انجام دادند و فعالیت علنی خود را از دانشگاه‌ها آغاز کردند و در حال حاضر نیز افرادی منتسب به این گرایش در پشت پرده شلوغی دانشگاه‌ها حضور دارند.

رویکرد تجزیه‌طلبان همیشه با انقلاب و جمهوری اسلامی در تضاد بوده است
مسئول جبهه پایداری استان البرز گروه فعال دیگر در اغتشاشات اخیر را جریان ضدانقلاب سنتی معرفی کرد و گفت: این گروه از ابتدا بنا را بر تجزیه‌طلبی و فعالیت ضدانقلابی علیه انقلاب اسلامی گذاشتند.
چنانکه این موضوع در تاریخ انقلاب ثبت شده که وقتی در روز ۲۲ بهمن سال ۵۷ انقلاب اسلامی به پیروزی رسید، یک روز بعد یعنی ۲۳ بهمن ۵۷ تجزیه‌طلبان حزب دموکرات به پادگان مهاباد حمله کردند، اسلحه و مهمات این پادگان را به غارت بردند و در درگیری‌های بعدی از همان اسلحه و مهمات پادگان مهاباد علیه نظام جمهوری اسلامی استفاده ‌کردند.
او با بیان اینکه رویکرد تجزیه‌طلب‌ها همواره با انقلاب و کشوری به نام جمهوری اسلامی در تضاد بوده است، گفت: البته این گروه در دوران رژیم شاهنشاهی نیز تحرکاتی داشتند اما در زمان انقلاب اسلامی و بعد از آن، احساس کردند فرصت بیشتری برای بروز و حرکت خود دارند.
این تحلیل‌گر سیاسی، گروه‌های سنتی ضد انقلاب را شامل سلطنت‌طلب‌ها، منافقین و برخی گروهک‌های چپ معرفی کرد و ادامه داد: اما گروهی که در کف خیابان حضور دارد، صرفاً از این جریانات نیست بلکه جریان اراذل و اوباش، چاقوکش‌ها و قمه‌کش‌ها هم یکی از حاضران در اغتشاشات اخیر هستند که مشابه آنها را در ماجرای ۲۸ مرداد سال ۳۲ شاهد بودیم.
در همین‌جا می‌توان فهمید که چرا گفته شده مردم در ۲۸ مرداد سال ۳۲ از دولت مصدق حمایت نکردند.
در واقع اراذل و اوباشی که وارد میدان شده بودند، مردم و اندک طرفداران مصدق که حاضر در میدان بودند را مورد ضرب و شتم قرار دادند و به این طریق توانستند در کودتای ۲۸ مرداد زمینه‌ساز حضور نظامیان خائن در صحنه و کودتا باشند.
روغنگرها خاطرنشان کرد: این گروه اراذل و اوباش انگیزه‌های مختلفی دارند و به دلایل گوناگونی مانند گرفتن پول یا قول و قرارهایی به همراه زنان وارد خیابان‌ها شده‌اند.
البته یقین ندارم زنانی که امروز در میدان هستند، همانند زنان ماجرای ۲۸ مرداد ۳۲ هستند یا نه؛ اما مشخص است افرادی که در این شرایط وارد میدان شده‌اند، انگیزه ایجاد ترس در مردم را دارند.
این فعال سیاسی در ادامه سخنان خود از جریان سازش یاد کرد و آنها را شامل گروه‌های موسوم به اصلاح‌طلب‌ و جریان مشهور به اعتدال دانست و ادامه داد: جریان سازش همواره به دنبال آن است که با کدخدا وارد مذاکره شده و وادادگی سابق خود را در جریان مذاکره پیش ببرد.
از این جهت اتفاقات اخیر را فرصتی می‌داند برای فشار به نظام تا از این طریق، بحث مذاکره و سازش و عقب‌نشینی در برابر دشمن را اجرایی کند و هر اتفاقی که در این مسیر موضع نظام را تضعیف کند، از آن استقبال کرده یا در برابرش سکوتی هدفمند را در دستور کار قرار می‌دهد.
هرچند اهداف مدنظر آن‌ها متعدد است، اما به هر حال این گروه در قضایای فتنه اخیر نقش‌آفرینی کرده‌اند و گاهی به‌عنوان پشتیبان در فضای مجازی وارد میدان شدند.
روغنگرها ادامه داد: گروه دیگری که می‌توان در ذیل اصلاح‌طلبان در نظر داشت ولی به صورت مستقل در اتفاقات اخیر حاضر شدند، بدنه‌ای هستند که به عنوان افراد مشهور یا به اصطلاح رایج، سلبریتی‌ اعم از هنرمند یا ورزشکار مشهور شناخته می‌شوند.
برخی از این‌ افراد خوراک تبلیغاتی تولید کردند که نتیجه آن حضور نسل نوجوان و جوان در میدان اغتشاشات شد؛ یعنی نسلی که تحت تأثیر فضای مجازی هستند.
نمی‌توان همه این افراد را از یک جنس دید و در میان این گروه هم افرادی با انگیزه‌های مختلف وجود دارد.
برخی خودفروخته و خائن هستند و امید به زندگی خارج از کشور و حمایت‌های اقامتی دارند.
عده‌ای می‌خواهند معروف باشند و تعداد فالوورهای آنها افزایش پیدا کند.
گروهی هم ندانسته و از روی بی‌توجهی و بی‌دقتی در این قضایا ورود کرده‌اند.
برخی هم ذیل فشارها در فضای مجازی مجبور به واکنش شدند.
مسئول جبهه پایداری استان البرز ادامه داد: گروه دیگری که مشخصاً آنها را از گروه اراذل و اوباش جدا می‌دانم و بیشتر در خارج از کشور خود را نشان داده‌اند، طرفداران انقلاب جنسی هستند که خاستگاه فکری آن‌ها تفکر غربی و آزادی روابط یا به تعبیری اباحه‌گری است و طرفدار جریانات مختلف فاسد جنسی‌اند که این گروه هم در قضایای اخیر فعال شدند.
این تحلیل‌گر سیاسی ، همچنین به فعالیت و سازماندهی سرویس‌های امنیتی برخی دولت‌ها همچون آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، رژیم اشغالگر قدس، آل سعود، آل خلیفه و آل نهیان و وابستگان آن‌ها مثل بدنه مدیرانی از کشور کوچک آلبانی در همراهی با اعضای گروهک منافقین اشاره کرد که سعی می‌کنند با حرکت‌های خود آتش افروخته در اتفاقات داخلی را تند کرده و به شدت گرفتن اغتشاشات کمک کنند.

در جنگ ترکیبی، دفاع و برخورد هم باید ترکیبی باشد
وی در ادامه سخنان خود، جنگ ترکیبی اخیر را دارای ابعاد مختلف ارزیابی کرد و گفت: در این جنگ ترکیبی، افراد مسلح به سلاح گرم هم حضور دارند که در اتفاق ناگوار حرم مطهر شاهچراغ(ع) و درگیری‌های مرزی و شهرهای نزدیک به مرز، با سلاح جنگی وارد میدان شده‌اند.
در چنین جنگ ترکیبی باید دقت کنیم برخورد ما هم با آن‌ها ترکیبی باشد.
این کار نیازمند آن است که مدیریت و قرارگاهی در مرکز و در استان‌ها برقرار باشد البته ممکن است برخی عنوان کنند که عناوینی مانند شورای تأمین هم بر آن صدق می‌کند اما فکر می‌کنم این سطوح از کار کافی نباشد و نیازمند حرکت جمعی بیشتری هستیم تا همان‌طور که دشمن با تمام قوا وارد میدان شده و پروژه جنگ‌های داخلی را شروع کرده، ما هم با تمام قوا وارد میدان شویم.
فتنه و اغتشاشات اخیر ابعاد مختلفی دارد که باید دقیقاً موشکافی شده و مورد تحلیل قرار بگیرد تا متناسب با جریانات و گروه‌هایی که در میدان هستند، بتوانیم نیروهای متناسب را وارد میدان کنیم.

کشته‌سازی یکی از راهبردهای ایجاد جنگ داخلی با مدیریت آمریکاست
روغنگرها در ادامه به اتفاقات روز پنجشنبه ۱۲ آبان‌ماه در کرج و در منطقه بهشت بی‌بی‌سکینه اشاره کرد و گفت: متأسفانه اتفاقاتی افتاد که نیازمند تحلیل بیشتری است.
اولین مورد اینکه اغتشاشگران با آمادگی از قبل فراخوان سراسری و کشوری داده بودند که در چهلم خانم حدیث نجفی حضور خواهند داشت.
این در حالی است که پدر او صراحتاً اعلام کرد که دلیلی برای اینکه دخترم توسط نیروی انتظامی کشته شده باشد، ندارم و این قضیه را تکذیب کرد.
اما گروه ضدانقلاب همانطور که در سوریه، ونزوئلا و کل پروژه ایجاد جنگ‌های داخلی که با مدیریت آمریکا انجام می‌شود، در پی کشته‌سازی است و در اینجا هم روند خود را اجرا می‌کند.
او به سابقه جریان کشته‌سازی در اتفاقات و رویدادهای سیاسی-امنیتی اشاره کرد و گفت: در سال ۸۸ نیز در کشور خودمان و در جریان خانم ندا آقاسلطان این ماجرا اتفاق افتاد.
دشمن به این بهانه می‌خواهد عده‌ای از مردم را وارد میدان کنند و در پوشش مردم داخل میدان، نیروهای خودش سنگر گرفته و با سلاح‌های جنگی به طرف نیروهای حافظ امنیت و حتی خود مردم شلیک کند و بر شدت التهابات بیفزاید.
به عبارت دیگر، حضور معترضان در کف خیابان در حقیقت پوشش حرکت اغتشاشگران و اراذل و اوباش است.

این تحلیل‌گر سیاسی ادامه داد: با توجه به فراخوانی که داده شده بود، مسئولان استانی شورای تأمین و مجموعه‌های بسیج، سپاه و نیروی انتظامی حضور داشتند و انصافاً به خوبی مجاهدت کردند و سعی آن‌ها بر این بود که به افراد عادی صدمه وارد نشود اما متأسفانه دفاع با دست خالی برای آشوبگران این اطمینان را ایجاد می‌کند که در این زد و خورد آسیب جدی نخواهند دید.
حقیقتاً نیروهای حافظ امنیت ما مقتدرانه و مظلومانه در میدان ایستادند و در مقابل اراذل و اوباش ایستادگی کردند و تلاششان حرکت دشمن را خنثی کرد اما متأسفانه به زخمی شدن جدی تعدادی از ایشان و شهادت افرادی همچون شهید عجمیان منجر شد.
روغنگرها تصریح کرد: ‌این اتفاق دلیل نمی‌شود توقعات ما محدود به همین حرکات شود.
ما از استاندار، اعضای شورای تأمین و معاون سیاسی امنیتی توقع داشتیم در مورد مسائل پنجشنبه ۱۲ آبان در استان البرز تدبیر بهتر و کامل‌تری بیندیشند و تجهیزات و نیروی منسجم‌تری در میدان حضور یابند.
با توجه به اینکه همه می‌دانستند چنین تجمعی خواهد بود، نیازمند آن بود که با آمادگی و تجهیزات بیشتری در میدان حضور می‌یافتند.
البته واضح است مقصر اصلی قضیه، اراذل و اوباش و جریان ضدانقلاب هستند و ما دوستان خود را هرگز در مقام مقایسه با آن‌ها نمی‌بینیم، اما توقع این است که نیروهای میدانی حامی جبهه انقلاب و نیروهای امنیتی با تعداد بیشتر و امکانات درخور در میدان حضور پیدا کنند، تا آنهایی که جان بر کف در میدان حضور پیدا کرده‌اند، در مواجهه با جریانات ضد انقلاب کمتر دچار جراحت شوند.
روغنگرها با بیان اینکه جریان ضد انقلاب در این ایام ماهیت خشن و ضد انسانی خود را به خوبی نشان داده و مماشات با آن‌ها معنی ندارد، اظهار داشت: قوه قضاییه، دادگستری استان البرز و دادستانی محترم نباید در برخورد با متخلفان و معاندان مماشات کنند.
کسانی که مقابل نظام جمهوری اسلامی ایستادگی می‌کنند، به خصوص آنها که مسلحانه اغتشاش کردند، حکمی دارند که در فقه اسلامی مشخص است و لازم است که حکم خدا به طور دقیق و کامل درباره آن‌ها اجرا شود.
مسئول جبهه پایداری استان البرز ادامه داد: ترسی که ناشی از فضاسازی‌های خارجی برای برخی افراد ایجاد شده، از جمله محکومیت‌های بین‌المللی، نباید باعث مماشات در برخورد با معاندان شود.
دستگاه قضایی، اراذل و اوباش و عوامل ضد انقلاب را چه محاکمه کند و چه نکند، این نوع محکومیت‌ها و بازی‌سازی های حقوق بشری وجود دارد.
همانطور که سال‌ها دیده‌ایم در موضوعاتی مانند برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای، محکومیت‌ها و تحریم‌های مختلفی را ناجوانمردانه و بدون منطق به مردم ما تحمیل کردند.
بنابراین چه این گروه اراذل و اوباش و عوامل ضد انقلاب محاکمه شوند یا نه، در هر صورت برخورد‌های بین‌المللی با ما وجود خواهد داشت.
چرا که استکبار جهانی بنای خود را بر نابودی انقلاب اسلامی گذاشته که البته این آرزو را به اراده الهی به گور خواهند برد.

ابعاد بیانیه مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه باید تبیین شود
او در ادامه سخنان خود به بیانیه مشترک تبیینی وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه اشاره کرد و گفت: این بیانیه انصافاً بسیار دقیق تهیه شده بود و می‌توانیم از مطالب مختلفی که ارائه شده است استفاده دقیقی داشته باشیم.
چرا که مشخص شد مطالب متقن و مستند است و جنبه صرف تحلیلی ندارد.
از این جهت قابل اتکا بوده و می‌توان در جهت تبیین از آن استفاده زیادی برد.
در این بیانیه عنوان شده که طراحی توسط سرویس‌های جاسوسی بوده و به خصوص سازمان سیا و آمریکا در این غائله حضور داشته و این موضوع نکته مهمی است که بر اساس قرائن و اسناد دو نهاد امنیتی سیاسی بیان شده است.
روغنگرها تصریح کرد: در این بیانیه مشخصاً از سرویس اطلاعاتی آمریکا، انگلیس و صهیونیست‌ها نام برده شده و جالب این است که مثال‌های خوبی داشتند.
از جمله اینکه قتل خانم شیرین ابوعاقله توسط صهیونیست‌ها را رژیم‌هایی مثل آمریکا و آل سعود پوشش رسانه‌ای نمی‌دهند و یا مثله کردن جمال خاشقچی را سیستم تبلیغاتی آمریکا پوشش نمی‌دهد و یا کمتر به آن توجه می‌کند.
در عین حال می‌بینیم که سازمان‌های بین‌المللی در آن ورودی پیدا نمی‌کنند اما می‌بینیم که در خصوص مسائلی که داخل ایران اتفاق افتاده و هیچ‌گاه نتوانستند آن را به طور متقن ثابت کنند، ورود پیدا کرده‌اند.
وی از مخاطبان و مردم خواست اطلاعیه مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه را به طور دقیق مطالعه کنند و گفت: ابعاد مختلف ماجرا در این بیانیه آمده است که شنیدن تنها از طریق خبر کفایت نمی‌کند.
نیازمند آن است که مطالعه شود تا وقایع اخیر را بهتر بشناسیم.

حمایت‌ قضائی از نیروهای پلیس و مدافعان امنیت باید بیش از شرایط فعلی باشد
مسئول جبهه پایداری استان البرز همچنین تأکید کرد: موضوع جهاد تبیین و شناخت وقایع اخیر و پشتیبانان این جریانات یک موضوع است و موضوع دیگر مدیریت ستادی و میدانی مسائل است که از طرف نظام مقدس جمهوری اسلامی باید افراد کارآمدی وارد قضیه شوند و بتوانند آن را بهتر مدیریت کنند.
هرچند تاکنون هم زحمات زیادی کشیدند و جای تشکر دارد.
در این ایام فشار سنگینی بر مسئولان وارد شده است.
از این جهت که حرکت‌های مختلفی را به صورت شبانه‌روزی انجام می‌دهند تا جنگ ترکیبی دشمن را خنثی کنند.
اما باید در خصوص مدیریت‌های میدانی و ستادی داخلی نظام فکر بهتری شود و پشتیبانی قوه قضاییه از نیروی انتظامی و مدافعان امنیت بیش از شرایط فعلی باشد.
حقیقتاً جای نگرانی است که نمونه مطلب که در یکی از شهرهای شمالی دیدیم وقتی یکی از اراذل با قمه وسط میدان بود و اطراف او را نیروی انتظامی گرفته بود اما امکان آن را نداشتند که یک گلوله از دور به پای آن فرد آشوبگر بزنند و او را خلع سلاح کنند چرا که نگرانند برای آن‌ها، تبعات قانونی به همراه داشته باشد.
تنها تیر هوایی می‌زدند و به نوعی این نوع قوانین دست و پاگیر مزید بر علت شده که نیروهای حافظ امنیت چنین مشکلاتی را در میدان داشته باشند.
روغنگرها گفت: این نکته را هم تأکید می‌کنم همانطور که مسئولان باید مراقب باشند مردم عادی و افرادی که ناآگاهانه وارد خیابان شده‌اند و تحت تأثیر فضای مجازی اعتراضاتی می‌کنند، آسیب نبینند، باید مدنظر داشته باشند که نیروهای حافظ امنیت نیز دارای خانواده و شخصیت هستند.
آن‌ها افراد شریفی هستند مانند نیروهای بسیج، سپاه، نیروهای فراجا.
همه این‌ها ارزشمند و دارای خانواده هستند که باید از جان آن‌ها نیز محافظت شود.
به همین دلیل تأکید داریم مدیریت و تدبیر بیشتری لازم است که حافظ جان حافظان امنیت ما باشد.

منبع تسنیم برچسب ها: مسئول جبهه پایداری استان البرز با تأکید بر ضرورت حمایت قضائی از نیروهای میدانی از جمله پلیس گفت:‌ باید در خصوص مدیریت‌های میدانی و ستادی داخلی نظام فکر بهتری شود و پشتیبانی قوه قضاییه از نیروی انتظامی و مدافعان امنیت بیش از شرایط فعلی باشد.
مسئول ج

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر