معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرج گفت: با عنایت به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب مبنی بر پرهیز از اسراف، پویش "به صرفه" در کرج آغاز شد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

امیر اشتری در گفت‌وگو با پایگاه خبری مدیریت شهری کرج، اظهار کرد: آیین رونمایی از پویش به صرفه با عنوان "زندگی به صرفه" با حضور شهروندان و مدیران شهری در تالار نژادفلاح برگزار شد.

وی با اشاره به رهنمودهای آذرماه امسال رهبر معظم انقلاب در جمع بسیجیان، افزود: ایشان چهار سرفصل را توصیه کردند که یکی از آن ها پرهیز از اسراف بود، همین امر جرقه و منشأ ایده‌ای شد تا در پی تعمیم اجرای توصیه رهبری معظم باشیم.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرج بیان داشت: اصلاح الگوی مصرف، پرهیز از اسراف، صرفه جویی، مصرف بهینه از محصولات و حتی بازیافت، از جمله تکالیف این سازمان در مسیر آموزش شهروندی است.

اشتری گفت: با سازمان‌های مختلف از جمله شرکت توزیع برق، گاز و آب و فاضلاب نشست‌هایی برگزار کردیم تا این پویش را به حوزه منابع و انرژی بکشانیم.

وی اضافه کرد: اداره کل آموزش و پرورش البرز نیز برای ارائه پویش مذکور در سطح مدارس اعلام آمادگی کرده است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرج گفت: در ادامه این پویش، با مسابقات، رویدادها، تولیدات چندرسانه‌ای آموزشی در خدمت شهروندان خواهیم بود.

منبع: پایگاه خبری شهرداری کرج

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.