تصویر

تیتر مهمترین اخبار روز

پیشگیری، آموزش و فناوری: سه‌گانه طلایی فرمانداری فردیس در مبارزه با تخلفات ساختمانی از تندباد تا شب پرستاره روایت‌هایی از حماسه‌ و امید در رونمایی از کتب حوزه ادبیات پایداری استان البرز کنگره شهدای اصناف و بازاریان در البرز برگزارشد رضایت مندی مردم در اولویت برنامه های صنعت برق کشور است ارتباط مستقیم تلفنی شهروندان با مدیرمخابرات منطقه البرز در بستر سامد انسداد چاه های نظرآباد در اجرای طرح تعادل بخشی صورت گرفت راه اندازی تصفیه خانه پساب گام مهمی برای جایگزینی آب شرب در صنایع پایان چشم انتظاری ۳۸ ساله/شناسایی پیکر شهید سلیم‌نژاد طرح های بزرگ عمرانی کرج از رکود خارج شدند وعده تکمیل متروی کرج در حال تحقق است تحقق ۸۰ درصدی تعهدات طرح توسعه آب البرز تردد در راههای روستایی طالقان به حالت عادی بازگشت مشارکت مردمی کلید حفظ میراث طبیعی طالقان کی گفته نوجوانا نمی‌تونن دنیا رو تغییر بدن؟ الهه قدمی ۱۳ ساله با کتابش ثابت کرد می‌تونن! ۵۵ هزار البرزی آموزش های مهارتی فرا گرفتند

پیش بینی برداشت ۵۵۰ تن عسل در البرز
27 شهریور 1401 - 8:35
5
مدیر سازمان جهاد کشاورزی البرز می گوید بر اساس خوداظهاری زنبورداران، برداشت عسل در استان مانند سال قبل حدود ۵۵۰تن خواهد بود.
ارسال توسط :
پ
پ

مدیر سازمان جهاد البرز می گوید بر اساس خوداظهاری زنبورداران، برداشت عسل در استان مانند سال قبل حدود ۵۵۰تن خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ روشن نژاد گفت: حدود هزار زنبودار مالک بیش از ۷۶ هزار کندو در سراسر استان البرز هستند و با توجه به فصل برداشت عسل توسط زنبورداران تا پایان شهریورماه و بر اساس اظهارات این زنبورداران، پیش بینی می‌شود، حدود ۵۵۰تن عسل از کلونی‌های سراسر استان برداشت شود.
مدیر سازمان جهادکشاورزی البرز افزود: شهرستان‌های ۱۲۷، ساوجبلاغ ۲۵۳، ۲۷، اشتهارد۱۶، ۷۳ و طالقان ۲۶۰ زنبورستان دارند.
روشن نژاد تصریح کرد: عسل‌هایی که در البرز تولید می‌شود با طعم‌های آویشن، گون، خارشتر و یونجه است.
مدیر سازمان جهاد کشاورزی البرز افزود: عسل‌ها براساس پوشش گیاهی هرمنطقه، بو و طعم خاصی دارند و رنگ عسل، بو وعطر آن را نوع پوشش گیاهی غالب در آن منطقه مشخص می‌کند.
او با اشاره به طبع غذایی متفاوت عسل‌ها گفت: عسل آویشن گرم است وکسانی که طبع سرد دارند برای کنترل طبع بدن خود می‌توانند از این نوع عسل استفاده کنند.
او با اشاره به تولید عسل از گل زعفران در استان البرز گفت: باتوجه به موقعیت آب و هوایی البرز، گیاه زعفران در آبان ماه گل می‌دهد و کشت این گیاه در تمام نقاط استان کشت نمی‌شود، اگرچه شهد آن توسط زنبور در مناطق مستعد این گیاه برداشت می‌شود.

گفتنی است این روز‌ها عسل به عنوان یک ماده مقوی در سبد غذایی خانواده ایرانی شناخته شده و ارزش آن بیش از گذشته مشخص است و از سویی دیگر در دنیای امروز نگاه ویژه‌ای به حرفه زنبورداری شده که لازمه تولید عسل است به گونه‌ای که در کشورمان ایران، زنبورداری به عنوان یک رشته مهم در جهاد کشاورزی به رسمیت شناخته شده است.
استان البرز نیز به دلیل موقعیت جغرافیایی و محیط طبیعی که دارد به ویژه در دامنه‌های جنوبی البرز از شرایط خوبی برای پرورش زنبور و تولید عسل برخوردار است.

از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید

  • از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  •  لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • بابت اینکه نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک میگذارید متشکریم.