پ
پ

[b]جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان به ریاست مهندس جعفری فرماندار چهارباغ و با حضور اعضا برگزار شد.

در این جلسه، مهندس جعفری با تاکید بر پیگیری اداره جهاد برای اخذ اقلام اساسی و مورد نیاز مردم از جمله گوشت، مرغ، برنج، روغن و .
.
.
گفت: افزایش عاملین توزیع و ایحاد عدالت در دسترسی بین مردم و محلات مختلف یک ضرورت است.
این مسئول در ادامه گفت: همکاری میان بخشی بین ادارات جهاد و صمت و همچنین انسجام درون سازمانی و استفاده از ظرفیت اتحادیه ها و مباشرین می تواند موجب عملکرد مناسب در حوزه بازار و مدیریت اقلام مورد نیاز مردم شود.
نماینده عالی دولت در شهرستان یادآور شد: نظارت بر بازار و مبارزه با هرگونه تخلف در این زمینه توسط ادارات صمت، جهاد، اتحادیه ها و بسیج در دستور کار باشد و ساماندهی مناسب در این زمینه حتما لحاظ گردد.
مهندس جعفری در انتها تصریح کرد: برای عرضه میوه شب عید با نرخ دولتی و نظارت بر بازار ایام عید، پیش بینی لازم انجام شده و محلات و نقاط مناسب تعیین گردد تا هم اطلاع رسانی مناسبی صورت گرفته و نیز مردم بتوانند دسترسی مطلوبی برای تهیه مایحتاج خود در ایام عید داشته باشند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.