پ
پ

سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز درخصوص نظارت جدی بر فعالیت کافی شاپ ها گفت: کافی شاپ ها می توانند به محفل و محملی برای اعتلای فکری و فرهنگی جوانان تبدیل شوند.

سعید جابری انصاری، سرپرست این اداره کل با اشاره به وضعیت فعالیت و ظرفیت کافی شاپ ها گفت: یکی از مراکز و محافلی که درسطح شهرها و استان فعال و دارای ظرفیتهای مناسب و ارزنده ای است، کافی شاپ ها هستند که مراجعین و شهروندان در این مراکز که عمدتاً جوانان عزیزِ ما هستند، فرصت و زمانی را برای فراغت خاطر و استراحت و تعامل استفاده می کنند و این فرصت می تواند محملی برای اعتلای فکری و فرهنگی ایشان تبدیل شود.
جابری انصاری افزود: متاسفانه بعضاً اخباری به گوش می رسد که در برخی از کافی شاپ های مستقر در استان، شئونات اسلامی رعایت نمی گردد و بعضاً رفتارهای نامتعارفی همچون پخش موسیقی ناهنجار یا قمار در بازی ها و مواردی از این قبیل رخ می هد که در صورت صحت، این اموردر تضاد آشکار با ارزشهای دینی و فرهنگ و هویت ملی ما است و موجب دغدغه برای عموم خانواده های ما و بالاخص اقشار مختلف دلسوزان انقلاب و اسلام گشته و باید برای آن تدبیر کنیم و ضمن مطالبه جدی از صنف مربوطه برای نظارت هرچه بیشتر بر این مراکز، کافی شاپ های استان را به محافلی برای تقویت ارزشها و ارتقای سطح فکری و فرهنگی تبدیل کنیم که در این مسیر، امکان فرصت انس با کتاب و کتابخوانی یا پخش فیلمهای آموزنده کوتاه در موضوعات مختلف از جمله پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و آشنائی با هویت و مولفه های فرهنگی-هنری استان و کشور عزیزمان فراهم خواهد شد.
سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز در پایان تصریح کرد: اگرچه مسئولیت ساماندهی و نظارت بر کافی شاپها بر عهده صنف کافی شاپ و نیز پلیس نظارت بر اماکن عمومی است لیکن اداره کل متبوع نیز این آمادگی را دارد تا در راستای وظایف ذاتی خود و برای غنای فعالیت این مراکز، محصولات و خدماتی را که در اختیار داریم به این مراکز ارائه نماید.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.