تصویر
کاهش مخاطرات سیلاب، مشارکت همه جانبه دستگاه ها را می‌طلبد
24 آذر 1400 - 11:48
6
پیرو بازدید دکتر مجتبی عبداللهی، استاندار البرز، و مسعود منصور، معاون وزیر جهاد کشاورزی و ریاست سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور، از اقدامات آبخیزداری استان البرز و اثربخشی آن در کاهش مخاطرات سیلاب و .
ارسال توسط :
پ
پ

پیرو بازدید دکتر مجتبی عبداللهی، استاندار البرز، و مسعود منصور، معاون وزیر جهاد و ریاست سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور، از اقدامات آبخیزداری استان البرز و اثربخشی آن در کاهش مخاطرات سیلاب و .
.

همچنین ضرورت مشارکت دستگاه های مرتبط در طرح جامع حوزه های آبخیز شهری و بر اساس دستور استاندار، جلسه ای در این خصوص و در محل دفتر معاونت عمرانی استانداری با حضور ابوالفضل فانی،سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز، حامد فرضی، مدیر کل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری البرز، محمدرضا فلاح نژاد، مدیر کل بحران البرز، و سایر مسئولین دستگاه های اجرایی استانی ذینفع تشکیل گردید.
در ابتدای این جلسه، حامد فرضی،مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز به ارائه مطالبی در زمینه وضعیت حوزه های آبخیز شهر و مخاطراتی که ناشی از تغییر کاربری اراضی خصوصا در مسیلها اتفاق افتاده و همچنین عدم توجه به مدیریت جامع حوزه آبخیز شهری پرداخت.
وی خاطر نشان کرد: اقدامات آبخیزداری در کنترل سیلاب اخیر بسیار موثر بوده و توانسته را از یک بحران واقعی نجات دهد.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری البرز مشارکت تمام دستگاهای اجرایی و شهرداری و همچنین آحاد مردم را مهم ترین راهکار برای کاهش مخاطرات سیلاب بیان داشت.
پس از بحث و تبادل نظر دستگاهای اجرایی، فانی،سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز موارد را به شرح ذیل جمع بندی نمود:
۱.
اجرای عملیات نهالکاری با مشارکت شهرداری، منابع طبیعی و آبخیزداری و مسکن و شهرسازی با عنوان "هر شهروند یک نهال" در بالادست شهر کرج در اولویت قرار گیرد.

۲.
اقدامات لازم در خصوص آزاد سازی مسیلها توسط آب منطقه ای و شهرداری با اولویت شهرک جهان نما انجام گیرد.

۳.
کالورت های اتوبان همت و کرج توسط اداره کل راهداری بررسی گردد و اقدامات لازم با هماهنگی آب منطقه ای و شهرداری صورت پذیرد.

۴.
برنامه های آبخیزداری در بخش مرمت سازه های موجود و اجرای عملیات آبخیزداری جدید در حد امکان توسط اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با مشارکت شهرداری پیگیری و مورد اقدام قرار گردد.

۵.
با عنایت به ضرورت مدیریت جامع حوزه های آبخیز شهری و بر اساس بند دو مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی مطالعات فوق که توسط شهرداری (مهندسین مشاور ری آب) در حال انجام می باشد با رویکرد کنترل سیلاب شهری برنامه های اجرایی را در بالادست ارائه نماید.

۶.
شهرداری مطالعات کنترل سیلاب صورت گرفته را برای اجرای عملیات در اولویت قرار دهد.

از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید

  • از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  •  لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • بابت اینکه نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک میگذارید متشکریم.