پ
پ

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز از کاهش ۹۱ درصدی میزان مرگ و میر نوزادان در البرز خبر داد.

معصومه جودکی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز به تشریح بخشی از اقدامات شاخص در بخش سلامت نوزادان و کودکان پرداخت و گفت: از ابتدای آغاز به کار دولت سیزدهم تا به امروز بیش از ۸ هزار و ۴۰۰ نوزاد پرخطر و بیش از ۵ هزار و ۶۰۰ معاینات رتینو پاتی نوزادان نارس پیگیری شد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی در ادامه به افزایش ۴۳ درصدی پیگیری رتینوپاتی نوزادان در همین مدت زمان خبر داد و افزود: پیگیری برای ۳ هزارو ۴۰۰ کودک پر خطر نیز انجام شده است.
وی‌ اضافه کرد: هزار و ۹۰۰ تست تشخیص تکاملی بیلی انجام شده که افزایش ۶۲ درصدی داشته است، همچنین ۹۳۵ کودک دارای اختلال تکاملی و ارجاع به نورولوژیست اطفال بوده است.
این مقام مسؤول تصریح کرد: غربالگری تکامل کودکان زیر ۵ سال به میزان ۶۵ درصد رسیده است، همچنین بیش از ۱۱ هزار مشاوره شیردهی صورت گرفت که افزایش ۳۲ درصدی را شاهد هستیم.
منبع فارس برچسب ها: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز از کاهش ۹۱ درصدی میزان مرگ و میر نوزادان در البرز خبر داد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز از کاهش ۹۱ درصدی میزان مرگ و میر نوزادان در البرز خبر داد.
معصومه جودکی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پز

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.