پ
پ

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان البرز از کشف ۵ دستگاه ماینر استخراج ارز دیجیتال غیر مجاز به ارزش ۶۰۰ میلیون ریال در شهرستان کرج خبر داد.

سرهنگ " مهدی افشاری " در تشریح این خبر اظهار داشت: مأموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز با انجام اقدامات اطلاعاتی از نگهداری و استفاده غیرمجاز دستگاه های استخراج ارز دیجیتال در یک واحد تجاری در شهرک بهارستان مطلع و موضوع به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: پس از هماهنگی با مقام قضائی از واحد موصوف بازدید و تعداد ۵ دستگاه ماینر استخراج ارز دیجیتال قاچاق و غیرمجاز کشف شد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان البرز با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی دستگاه های غیرمجاز کشف شده را بالغ بر ۶۰۰ ریال برآورد کردند، خاطرنشان کرد: پلیس با هرگونه اخلال در روند اقتصادی طبق قانون برخورد جدی می کند و از شهروندان خواست در صورت مواجه شدن با موارد مشابه ، از طریق تماس با سامانه ۱۱۰ موضوع را گزارش کنند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.