فرمانده انتظامی ساوجبلاغ از کشف ۱۶ فقره انواع سرقت در اجرای طرح پاکسازی در بخش چندار این شهرستان خبر داد.
سرهنگ " علی سلیمانی" در تشریح این خبر بیان داشت: ماموران انتظامی ساوجبلاغ برای ارتقاء امنیت اجتماعی، برخورد قاطع و قانونی با اخلال گران نظم و امنیت اجتماعی و همچنین افزایش ایجاد احساس امنیت برای شهروندان، طرح پاکسازی را در سطح بخش چندار این شهرستان به مرحله اجرا در آوردند.
وی افزود: در اجرای این طرح ماموران با اقدامات اطلاعاتی و پلیسی موفق به شناسایی و دستگیری ۶ سارق شدند که تاکنون متهمان به ۱۶ فقره انواع سرقت اعتراف کرده اند.
سرهنگ سلیمانی با اشاره به کشف مقادیری از انواع مواد مخدر، اظهار داشت: در این طرح، ۶ نفر فروشنده مواد مخدر دستگیر و ۸ نفر معتاد متجاهر جمع آوری و تحویل مراکز بازپروری شدند.
این مسئول انتظامی، کشف یک دستگاه خودروی سرقتی، کشف ۴ هزار و ۷۰۰ نخ سیگار قاچاق، دستگیری یک نفر و کشف ۲ دستگاه کولر گازی قاچاق به ارزش ۷۰۰ میلیون ریال و همچنین و توقیف ۱۴ دستگاه خودرو و موتورسیکلت متخلف را از دیگر نتایج حاصله در اجرای طرح عنوان کرد.
وی با بیان اینکه بحمدالله اجرای این طرح بازتاب بسیار خوبی را در بین شهروندان داشته است، بر تداوم اجرای این طرح ها تاکید کرد و از شهروندان خواست اخبار و اطلاعات خود در زمینه انجام اقدامات مجرمانه را از طریق شماره تلفن ۱۱۰ در اختیار پلیس قرار دهند.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید