پ
پ

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی البرز گفت: کلاس‌های دانشگاه آزاد بعد از عید قطعا حضوری خواهد بود ولی اجازه برگزاری تعدادی از کلاس‌ها به صورت مجازی وجود دارد.
آزمون‌ها هم حتما به صورت حضوری برگزار می‌شود.

حسین کلانتری خلیل آباد در نشست با خبرنگاران تصریح کرد: توسعه دانشگاه آزاد در استان البرز بر مبنای سند آمایش استان و چراغ راهی برای ما است.
بر مبنای سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد که برای مدت پنج سال تدوین شده، حرکت می‌کنیم.
وی با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای این دانشگاه گفت: در حوزه آموزش، یادگیری تعالی‌بخش و کاربردی برای دانشجو مدنظر است و سامانه پژوهش یار بر مبنای آمایش نیازهای استان تعریف شده است.
همچنین اجماع -تربیتی ارزشمدار در استان و پایداری مبتنی بر درآمد محوری و خروج از اقتصاد تک محوری در دانشگاه آزاد مد نظر است.
وی با اشاره به برنامه توسعه کمی و کیفی واحدهای دانشگاه آزاد در استان گفت: در البرز علاوه بر کرج دو واحد هشتگرد و نظر آباد فعال هستند.
امسال کلنگ واحد زده شده و ایجاد واحد اشتهارد نیز جزو برنامه‌هاست.
توسعه کیفی واحدهای موجود نیز از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی با اشاره به برنامه‌های دانشگاه آزاد در حوزه آموزش تصریح کرد: از لحاظ آئین‌های و خرده فرهنگ‌ها در البرز توان خوبی داریم.
البرز قطب علم و فناوری استان است.
داشتن ۱۰۰ هزار دانشجو، ۲۵۰۰ عضو هیات علمی در استان و ۲۰۶ مرکز آموزش عالی نشان دهنده ظرفیت‌های علمی البرز است.
وی افزود: همچنین از لحاظ علم و فناوری نیز با برخورداری از ۲۵ شهر، منطقه و ناحیه صنعتی، سه پارک علم و فناوری به همراه ۱۱ مرکز رشد، ۳۰۵۰ واحد صنعتی داری مزیت است.
دسترسی به شرق، غرب، شمال و ۱۴ استان، دارا بودن مناطق زیبای گردشگری، همجواری با پایتخت و برخورداری از کارآفرینان و شتابدهنده‌ها و.
.
.
همه جز توان های البرز محسوب می‌شود .
وی با اشاره به اینکه برنامه‌های توسعه‌ای دانشگاه در دو سال آینده با توجه به طرح آمایش استان تدوین شده، تصریح کرد: تعریف دانشکده‌های موضوعی در حوزه علوم انسانی و هنر و بر مبنای سند تحول دانشگاه و آمایش استان مد نظر است.
تاسیس دانشکده موضوعی کارآفرینی در سال آتی به همین منظور است.
دانشکده هنر و تمدن اسلامی یا هنر و ارتباطات اجتماعی نیز مد نظر قرار دارد.
وی ادامه داد: بازنگری و پایش رشته‌ها برای افزودن رشته‌ها و مقاطع جدید در استان، راه اندازی رشته روانشناسی سلامت در سال آینده، راه اندازی رشته‌های میان رشته‌ای علوم پزشکی، اجرای دوره‌های مرتبط با سلامت و تبدیل شدن به قطب روانشناسی بالینی کشور، برنامه‌ریزی برای جذب دانشجویان بین الملل که سال آینده به ۲ هزار نفر برسند، ایجاد دانشکده معارف اسلامی، گسترش مراکز آموزشی مشترک با مراکز بین المللی از موضوعات مورد نظر در حوزه آموزشی است.
به گفته کلانتری جذب دانشجو از کشورهایی چون سوریه، عراق و هند و باقی کشورها در دستور کار است.
وی با بیان اینکه طرح آمایش دانشگاه آزاد در استان تا کنون انجام نشده، گفت: اما قول انجام این آمایش تا مهر ماه و افزودن ۳۰ تا ۴۰ رشته جدید به استان را می‌دهیم.

وی به موضوعات مدنظر در حوزه پژوهش اشاره کرد و افزود: جذب نخبگان یکی از اولویت‌های دانشگاه آزاد است اخیرا نیز اتفاقات خوبی برای شناسایی و جذب این افراد وجود داشته است.
در سیستم پژوهش و فناوری موضوع ایجاد سراهای نوآوری برای استفاده از نخبگان را داریم.
وی ادامه داد: تاسیس مرکز معماری و بازآفرینی شهری، ایجاد خانه خلاق در حوزه‌های مختلف ، دانشکده علوم و فناوری های نوین و منابع طبیعی، ایجاد سرای نوآوری سلامت کار، سرای نوآوری محصولات سبز، سرای نوآوری محصولات دامی ارگانیک با توجه به توان کشاورزی البرز، ایجاد مرکز تعالی کسب و کار با رویکرد عارضه‌یابی، آموزش و مشاوره، ایجاد برج فناوری برای استقرار دفاتر شرکت‌ها برای افزایش ارتباط دانشگاه با صنعت و صاحبان مشاغل، ارتقاء پژوهشکده‌ها به پژوهشگاه، ایجاد پژوهشکده‌های جدید، تقویت مرکز رشد دانشگاه، ایجاد پژوهشکده صنایع غذایی، اجرای پژوهش‌های تقاضا محور، سرمایه گذاری و حمایت ازشرکت های نوپا مد نظر است.
کلانتری افزود: ارتباط دانشگاه و صنعت و پژوهش‌های کارفرما محور خیلی کم بوده است.
به گفته وی فضای ده هکتاری در کنار دانشگاه برای توسعه فضاهای آموزشی و سراهای نوآوری نیاز است.
وی ادامه داد: آماده سازی ساختمان ۶ طبقه آموزشی دانشگاه که از ۱۴ سال پیش آغاز شده تا تابستان مد نظر قرار دارد.
۱۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون هزینه برای این مهم نیاز است که خودمان می توانیم با ۹ میلیارد آن را انجام دهیم.
۴۰ کلاس، سالن اجتماعات، کتابخانه، ۱۲ اتاق آموزشی مدیران گروه با اتمام این ساختمان به دانشگاه اضافه می‌شود.
وی در مورد برنامه‌های فرهنگی دانشگاه گفت: در حوزه فرهنگی ایجاد مرکز گفتمان و مطالعات انقلاب اسلامی با تعامل با بسیج و دفتر نهاد مقام معظم رهبری مد نظر است.
تاسیس مرکز پایش فضای مجازی، استقرار میز خدمت در استان، ایجاد مرکز نوآوری رسانه و تولید محتوا، ایجاد رشته‌های هنری در دانشگاه که با توجه به قوت استان در زمینه فرهنگ و هنر رشته‌ای در این مورد نداریم، راه‌اندازی مرکز نوآوری قرآن و عترت، افزایش نشریات دانشجویی، سراهای خلاق، هم افزایی و تعامل با نهادهای فرهنگی، دینی در استان، گسترش نقش بسیج در سطوح مختلف، حمایت از کرسی های آزاد اندیشی چون پرسش و پاسخ و مناظره و رفع شبهات، کارگروه فرهنگی دانشجویی سیمای پوشش و گسترش فضای اخلاقی و تربیتی در دانشگاه، جلب مشارکت استادان ، دانشجویان و.
.
از جمله برنامه‌ها در حوزه فرهنگی است.
به گفته رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، ۳۶ هزار دانشجو در واحد کرج، ۳۸۰۰ دانشجو در هشتگرد ۵۸۰ دانشجو در واحد مشغول به تحصیل هستند.
وی افزود: ۱۰ هکتار زمین در طالقان با ۱۵ هزار متر فضای نیمه ساز رها شده که مناسب فضای تفریحی گردشگری است.
بخشی از این فضا برای دانشگاه تکمیل شده بود و قصد احیای آن را داریم.
همچنین در ایجاد فضاهای عمرانی و استارتاپ ها و سرای نواوری کشاورزی مدنظر است.
وی گفت: در زمینه آموزش های عمومی و مهارتی ۸ مدرسه سما در استان وجود دارد که برنامه توسعه این مدارس در هشتگرد و نظرآباد و یک مدرسه در فردیس داریم.
تعداد دانش آموزان مدارس سما حدود ۲ هزار نفر که با افزایش مدارس در دو سال آینده به ده هزار نفر هم خواهد رسید.
همچنین در زمینه توسعه آموزش‌های عمومی و مهارتی ایجاد دفتر امور کاربنیان و توسعه مهارتی، مراکز مشاوره و تعاونی‌های کارآفرینی، آموزش‌های کوتاه مدت تخصصی، راه اندازی مرکز ساخت تجهیزات آزمایشگاهی و.
.
.
مد نظر است.

کلانتری تنوع بخشی به سبد درآمد دانشگاه و استفاده از مسیرهای کاربنیان فناوری و نوآوری برای درآمد زایی را از موضوعات مهم عنوان کرد و گفت: تجاری کردن بدنه دانشگاه با ایجاد فروشگاه، هتل یا بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی در ضلع غربی دانشگاه و استفاده از انبار دانشگاه مد نظر است.
وی در پاسخ به شیوه برگزاری کلاس ها در سال جدید تصریح کرد: کلاس ها بعد از عید قطعا حضوری خواهد بود ولی اجازه برگزاری تعدادی از کلاس ها به صورت مجازی وجود دارد.
آزمون ها هم حتما به صورت حضوری برگزار می‌شود.
وی همچنین به وجود ۵۴۱ هیات علمی داری در حال جذب هیات علمی جدید نیز اشاره کرد.
وی بودجه دانشگاه را حدود ۳۰۰ میلیارد تومان برای سال ۱۴۰۱ عنوان کرد و افزود: ۲۴۰ میلیارد تومان از این مبلغ به صورت شهریه ای و ۶۰ میلیارد نیز به‌صورت غیر شهریه ای و منابع دیگر تامین می‌شود اما بناست هر سال باید سهم منابع شهریه ای از بودجه کمتر شود.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر