پ
پ

معاون فناوری پژوهشگاه مواد و انرژی ایران مستقر در استان البرز اعلام کرد که امسال ۱۰ پروژه تحقیقاتی تقاضا محور در زمینه مواد و انرژی برای اجرا توسط هیات علمی این پژوهشگاه تصویب شد.

محمدجواد اشراقی در حاشیه بازدید مدیران صنایع و دستگاه های اجرایی استان البرز از پژوهشگاه مواد و انرژی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دستگاه آنالیزفیزیکی برنج با استفاده از پردازش تصویر، تولید ماده کاتدی باتری NCM، طراحی پودرمبتنی بر فناوری نانو حلال در روغن ترانس به منظور افزایش کارایی و عمر ترانس های برق، طراحی و ساخت تولیدکننده و تجمیع کننده هالید فلزات با خلوص آزمایشگاهی، ساخت قطعه اتصال سرامیکی مورد استفاده در الکترودهای مرجع و ارتقای سطح بلوغ فناوری پروژه های فوق تا ۷ TRL از جمله پروژه های تحقیقاتی است.
وی با اشاره به اینکه پژوهشگاه مواد و انرژی ایران از سال ۹۱ معاونت فناوری را از معاونت پژوهشی جدا کرد ، اظهار داشت: این اقدام با هدف برقراری ارتباط بیشتر بین صنعت و جامعه و ارتباط بین صنعت و دانشگاه و همچنین تجاری سازی فعالیت های پژوهشی انجام شد که در این مدت موفقیت هایی حاص شده است .
اشراقی گفت: طی ۱۰ سال گذشته قرار داد اجرای بیش از ۴۰۰ پروژه تحقیقاتی- اجرایی با صنایع مختلف از جمله صنایع نیروگاهی، دفاع، شرکت هایی که نیاز به دفع تصفیه فاضلاب دارند مانند چرم سازی ، ساخت باتری لیتیومی،سرامیک و امثال آن منعقد شده و به اجرا درآمده است.
وی افزود: طبق آمار وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری پژوهشگاه مواد وانرژی طی چند سال اخیر جزو ۱۰ پژوهشگاه و دانشگاه برتری کشور به لحاظ سرانه قرار داد اعضای این هیات علمی بوده است.
معاون فناوری پژوهشگاه مواد و انرژی ایران گفت: این پژوهشگاه سالانه از طریق پروژه های برون سازمانی حدود سه تا چهار میلیارد تومان درآمد دارد .
اشراقی بیان داشت: پژوهشگاه مواد و انرژی تقاضاهایی که صنایع عنوان می کنند را بررسی و طبق برنامه ریزی به انجام آنها همت خواهد گماشت.
همچنین مدیر روابط عمومی و بین الملل پژوهشگاه مواد و انرژی کشور نیز گفت: سالانه بین چهار تا پنج میلیارد تومان بودجه به طرح های پژوهش و فناوری این پژوهشگاه اختصاص می یابد.
علیرضا کلاهی افزود: بخش بزرگی از این پژوهش و فناوری بودجه ای است که برای حمایت از طرح ها اختصاص می یابد.
وی افزود: امسال برای حمایت از هریک از طرح های پژوهشی ۱۰۰ میلیون تومان ، طرح های فناوری ۱۰۰ میلیون تومان و طرح های آماده تجاری سازی ۱۲۵ میلیون تومان اختصاص توسط این پژوهشگاه اختصاص یافته است.
پژوهشگاه مواد و انرژی ایران وابسته به وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری از سال ۱۳۵۳ با هدف توسعه انرژی های تجدید پذیر و محیط زیست فعالیت خود را در منطقه مشکین دشت شهرستان فردیس استان البرز آغاز کرد که اکنون افزون بر خدمات قبلی در حوزه مواد و انرژی نوین فعالیت می کند.
این مجموعه دارای ۷۰ عضو هیات علمی ، ۳۰۰ دانشجوی کارشناسی ، ۲۰۰ دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد و ۱۰۰ نفر در مقطع دکتری با گرایش های مختلف است .
محققان این پژوهشگاه تاکنون اختراعات زیادی در سطح جهانی ، منطقه و کشور به ثبت رسانده که بخشی از این دستاوردها تجاری سازی شده است.
منبع ایرنا

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.