«وجیهه محمدی فلاح» مدیرکل بهزیستی استان البرز در نشست خبری که با اصحاب رسانه استان البرز به مناسبت فرارسیدن هفته بهزیستی برگزار کرده بود تصریح کرد: طبق دستورالعمل ساماندهی کودکان کار و خیابان، حدود ۱۵ دستگاه در این امر وظیفه دارند که سازمان بهزیستی یکی از آن هاست.
«محمدی فلاح» در ادامه افزود: اما بهزیستی در انتهای مسیر این فرآیند نقش دارد؛ این کودکان پس از شناسایی و انجام وظایف سایر دستگاه ها در اختیار بهزیستی قرار می گیرند تا بحث ساماندهی و توانمندسازی آن ها دنبال شود.
وی با اشاره به فعالیت مرکز غربالگری شهید فخری زاده با ظرفیت ۳۰ نفر در شیخ آباد و مرکز نگهداری کودکان کار و خیابان شیرین با ظرفیت ۵۰ نفر در ماهدشت بیان کرد: ما با استفاده از واژه جمع آوری در این زمینه مخالف هستیم زیرا بحث جذب مطرح است.
اعتقاد ما بر آن است که با پاک کردن صورت مسئله و جمع آوری این کودکان از سطح خیابان این معضل حل نمی شود.
محمدی فلاح تأکید کرد: ما باید به ابعاد اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی این خانواده ها و این نکته توجه و تمرکز کنیم که چه دلایلی موجب شده کودکان به خیابان ها بیایند.
در این راستا طرح اقدام و عمل بهزیستی مبنای کار قرار گرفت و جمع آوری آن ها صورت گرفت اما نقصی در کشور ما وجود دارد، مبنی بر اینکه وقتی امور فرابخشی می شوند و دستگاه های مختلف باید ایفاء نقش کنند، کار دشوار می شود.
مدیرکل بهزیستی استان البرز با اشاره به وجود اشکالات تقنینی در حوزه اجتماعی در قانون خاطرنشان کرد: در ماده ۸۰ قانون برنامه ششم توسعه، در حوزه معتادان متجاهر نوشته شده بهزیستی یا شهرداری ….
که این «یا» کار را سخت می کند زیرا گاهاً با ترک فعل هایی مواجه هستیم و به دلیل کثرت موارد اولویت دار در دستگاه ها، بیشتر فشار در این حوزه متحمل بهزیستی می شود و مطالبات نیز از این نهاد صورت می گیرد.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید