رییس اداره دامپزشکی شهرستان ساوجبلاغ اعلام کرد که امسال ۵۵۰ هزار تن ذرت وارداتی مورد نیاز صنایع و دام وطیور در این شهرستان مورد بررسی بهداشتی قرار گرفت که ۲۵۰ تن آن آلوده و کپک زده بود.
فردین حسین زاده hظهار داشت: ذرت ناسالم وارداتی پس از بررسی بهداشتی از دایره مصرف خارج شد.
وی ادامه داد: همچنین ذرت سالم نیز پس از بررسی بهداشتی در اختیار صنایع و مراکز تغذیه دام وطیور شهرستان ساوجبلاغ قرار گرفت.
حسین زاده درخصوص اهمیت آلودگی های قارچی محصول مذکور گفت: آلودگی قارچی عمدتا به دلیل شرایط نامناسب حمل و نگهداری ذرت در مبادی ایجاد می شود که به راحتی قابلیت پاکسازی آن وجود ندارد.
وی افزود: مصرف ذرت ناسالم به علت آلودگی به سموم قارچی و ترکیبات مضر، صدمات جبران ناپذیری را به سلامت و بهداشت عمومی وارد می کند.
شهرستان ۲۵۰ هزار نفری ساوجبلاغ در غرب البرز قرار دارد.
منبع ایرنا
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید