تصویر
۳۵ درصد تخلفات واحدهای صنفی توزیعی البرز به نانوایی ها اختصاص دارد
15 فروردین 1401 - 16:15
3
سرپرست مدیریت بازرسی و نظارت محصولات کشاورزی جهاد کشاورزی البرز گفت: بیشترین تخلفات ثبت شده در بررسی فعالیت نوروزی صنوف استان با ۳۵ درصد تخلفات مربوط نانوایان بوده است.
ارسال توسط :
پ
پ

سرپرست مدیریت بازرسی و نظارت محصولات جهاد کشاورزی البرز گفت: بیشترین تخلفات ثبت شده در بررسی فعالیت نوروزی صنوف استان با ۳۵ درصد تخلفات مربوط نانوایان بوده است.

«داریوش یوسفی» افزود: در ایام تعطیلات پایان سال گذشته و نوروز ۱۴۰۱ حدود یک هزار مورد بازرسی از واحدهای صنفی و توزیعی استان البرز صورت گرفت که از این یک هزار بازرسی، ۲۰۰ مورد گزارش تخلف صادر شده است.
وی عمده تخلفات صورت گرفته از واحدهای صنفی و توزیعی را حدود ۳۲ درصد فراوانی در گران‌فروشی دانست و اظهار داشت: همچنین ۲۹ درصد تخلفات ثبت شده در عدم درج قیمت و ۱۳ درصد نیز در عدم ارائه فاکتور بوده است.
وی گفت: در اقلام اساسی کشاورزی بیشترین تخلف با ۳۲ درصد مربوط به نان بوده، ۲۹ درصد مربوط به مرغ و تخم مرغ و ۱۳ درصد هم در میوه گزارش شده است.
یوسفی افزود: همچنین در بررسی تخلفات واحدهای صنفی و اتحادیه ها نیز ۳۵ درصد بیشترین تخلف در نانوایان ثبت شده، ۱۹ درصد در توزیع کنندگان مرغ و تخم مرغ و ۱۵ درصد در میوه و تره بار بوده است.
وی با بیان اینکه در ایام تعطیلات نوروزی بیش از ۱۰ تن مواد و فرآورده های پروتئینی فاسد و تاریخ مصرف گذشته کشف و با همکاری اداره کل تعزیرات حکومتی و اداره کل دامپزشکی ضبط یا معدوم شدند، اظهار داشت: تمام این تلاش ها در راستای ارائه محصولات سالم و با قیمت مناسب به همشهریان و مردم استان بوده و از این بزرگواران تقاضا می شود که چنانچه تخلفی مشاهده کردند به سامانه ۱۲۴ اعلام کنند.
سرپرست مدیریت بازرسی و نظارت محصولات کشاورزی جهاد کشاورزی البرز یادآور شد: از بدو تشکیل مدیریت بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی از تاریخ پنجم دی ماه سال گذشته تا پایان اسفندماه ۱۴۰۰ بیش از هفت هزار بازرسی صورت گرفته که یک هزار گزارش از طرف مردم استان به سامانه ۱۲۴ اعلام شده است.
سال گذشته حدود یک هزار گزارش تخلف صنفی و تولیدکنندگان در سامانه بازرسی ثبت و به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
منبع ایرنا

از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید

  • از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  •  لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • بابت اینکه نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک میگذارید متشکریم.