پ
پ

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: ۴۴ درصد بیکاران کشور را فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل می دهند که باید در این زمینه اقدامات لازم را انجام داد.

علی خیرالدین در حاشیه امضای تفاهم نامه اجرای طرح مهارت افزایی دانش آموختگان دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری موسوم به طرح نخلستان در مرکز تربیت مربی وپژوهش های سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مستقر در حسن آباد کرج افزود: امروز بسیاری از دانش آموختگان رشته های مختلف دانشگاهی از جمله «آی تی» در کشورهای پیشرفته بیشترین شغل را دارند در حالی که در کشور ما این افراد بیکار هستند.
وی ادامه داد: در سال ۹۷، سه میلیون و ۱۷۰ هزار فارغ التحصیل بیکار داشتیم که یک میلیون و ۳۹۰ هزار نفر دانش آموخته دانشگاه هستند.
معاون وزیر علوم ، تحقیقات وفناوری بیان داشت: در طرح نخلستان برآن هستیم برای ۵۰۰ هزار نفر در بازه زمانی پنج ساله شغل ایجاد کنیم.
وی افزود: یکی از سازمان های موفق در کشور سازمان آموزش فنی و حرفه ای در بحث اشتغال است و امروز بازنگری دوره های آموزشی ، تغییر برخی سر فصل ها و ایجاد برخی دوره های جدید را در دستور کار داریم.
معاون وزیر علوم ، تحقیقات وفناوری با اشاره به آخرین وضعیت پارک های علم و فناوری گفت: اکنون ۴۹ پارک علم و فناوری، ۱۲ پردیس علم و فناوری، ۲۴۶ مرکز رشد واحدهای فناور، ۱۰ هزار و ۸۰۰ واحد فناور در کشور داریم.
خیرالدین بیان داشت: به این آمار باید وجود یک هزار و ۷۷۸ شرکت دانش بنیان مستقر در پارک ها و مراکز رشد اضافه کرد و در مجموع۶ هزار و ۶۷۱ شرکت دانش بنیان داریم و ۹ هزار نفر در واحدهای فناور شاغل هستند.
معاون وزیر علوم ، تحقیقات وفناوری یادآورشد: ۳۲۰ هزار شغل توسط شرکت های دانش بنیان در کشور ایجاد شده است.
وی تاکید کرد: توسعه و تقویت زیست بوم فناوری و نوآوری کشور،آموزش و ترویج کار آفرینی و فرهنگ‌دانش بنیانی، تجاری سازی فناوری و اشتغال آفرینی دانش بنیان و طراحی، تدوین و پایش نظام ملی نوآوری از جمله راهبردهای معاونت فناوری و نو آوری است.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم گفت: شرکت های دانش بنیان بستر مناسبی برای جلوگیری از مهاجرت نخبگان و اشتغالزایی محسوب می شوند که در سال گذشته دانش بنیان ها ۶۵ هزار شغل در کشور ایجاد کردند ؛ امسال به ۹۰ هزار شغل از طریق دانش بنیان ها در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا دست یافته ایم.
خیرالدین تاکید کرد: طرح نخلستان مشکلات مهارتی را برای ورود به بازار کار برطرف می کندضمن آنکه طرح های دستیار فناور، تور فناور از جمله طرح هایی است که با هدف کمک به آشنایی دانشجویان با محیط کار وصنعت در حین تحصیل مدنظر قرار گرفته است.
تفاهم نامه اجرای طرح مهارت افزایی دانش آموختگان دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری موسوم به طرح نخلستان از امروز سه شنبه هفدهم خرداد ماه ۱۴۰۱ به مدت پنج سال بین وزارت علوم ، تحقیقات وفناوری و سازمان آموزش فنی و حرفه ای منعقد شد که با توافق آنها برای یک دوره ۲ ساله دیگر قابل تمدید است.
منبع ایرنا

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر