پ
پ

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرج گفت: ۶۵۰ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی منطقه ماهدشت این شهرستان تخریب شد.

«سید محسن موسوی» افزود: این تخریب ها در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری زمین های زراعی و باغی امروز در اراضی منطقه جم ماهدشت واقع در بخش مرکزی شهرستان کرج انجام شد.

وی با اشاره به افزایش نظارت بر ساخت و سازهای غیر مجاز اظهار کرد: عملیات تخریب این ساخت و سازهای غیرمجاز با دستور قضایی انجام شد که براساس آن ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی آزادسازی شد.
موسوی ادامه داد: کار قلع و قمع این ساخت و سازها با حضور نماینده دادستان، ماموران نیروی انتظامی، شهرداری ماهدشت، یگان امداد استان و سایر ادارات خدمات رسان نظیر برق ، گاز و آب انجام شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرج تاکید کرد: با توجه به‌ صراحت و قاطعیت دستگاه قضا و عزم راسخ جهاد کشاورزی در برخورد با اخلالگران، پیشگیری از ساخت‌ و سازهای غیرمجاز برای حفظ زمین های ارزشمند زراعی و باغ‌ها و جلوگیری از سوءاستفاده دلالان با جدیت در دستور کار قرار دارد.
موسوی ازمردم خواست از طریق سامانه ۱۳۱ ، جهاد کشاورزی را در حفظ و حراست از باغات و زمینهای کشاورزی یاری کنند.
شهرستان کرج دارای سه هزار و ۹۶۸ هکتار اراضی باغی و ۲ هزار و ۸۸۵ هکتار اراضی زراعی است.

منبع ایرنا برچسب ها: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرج گفت: ۶۵۰ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی منطقه ماهدشت این شهرستان تخریب شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرج گفت: ۶۵۰ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی منطقه ماهدشت این شهرستان تخریب شد.
«سید محسن موسوی»

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.