پ
پ

دیدار معاون تعهدات بیمه ای اداره کل استان با سرهنگ یوسفی مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن استان البرز به منظور توسعه بیمه فراگیر خانواده ایرانی در محل اداره کل تنامین استان برگزار شد .

مهدی دشتی معاون تعهدات بیمه ای اداره کل استان دراین جلسه ضمن تشریح سیر تاریخی بیمه تامین اجتماعی در کشور گفت: در سال ۱۳۶۴ قالب بیمه ای در سازمان تعریف شد تحت عنوان بیمه مشاغل آزاد و اختیاری که افرادی که جایی شاغل نیستند بتوانند تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی قرار بگیرند با یک سری شرایط سخت گیرانه مانند داشتن جواز کسب و داشتن حداقل یک ماه سابقه بیمه .
معاون تعهدات بیمه ای اداره کل استان افزود : در سال ۱۴۰۰ در راستای توسعه پوشش بیمه ای طرح بیمه فراگیر خانواده ایرانی در قالب بیمه زنان خانه دار، دختران و دانشجویان مطرح گردید تا همه این اقشار که شاغل در بخش های دولتی و خصوصی نسیتند بتوانند با پرداخت حداقل حق بیمه از ۱۲ تا ۱۸ درصد تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار بگیرند و از خدمات و تعهدات سازمان بهره مند شوند .
دشتی در ادامه به تشریح شرایط بیمه فراگیر خانواده ایرانی اشاره کرد و گفت : زنان خانه دار، دختران و دانشجویان می توانند در بازه سنی ۱۸ تا ۵۰ سال تحت پوشش این بیمه قرار بگیرند و اگر سن نامبردگان بیش از ۵۰ سال باشد به ازای هر سال مازاد سن باید یک سال سابقه بیمه داشته باشند .
وی در ادامه با اعلام این مطلب که در حال حاضر ۱ میلیون و ۵۵۰ هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی در استان قرار دارند گفت: ما هم اکنون با ۴۷۵نفر از پرسنل در بخش بیمه ای داریم به این مخاطبین ارائه خدمت می کنیم و ماهیانه مبلغ ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در استان تحت عنوان هزینه های تعهدات بلند مدت و کوتاه مدت، هزینه های پرسنلی و هزینه های درمانی توزیع منابع داریم .
وی در پایان ضمن اعلام آمادگی اداره کل تامین اجتماعی استان مبنی بر اعزام کارشناسان متخصص جهت آموزش و تشریح این طرح جهت جامعه هدف بسیج صنعت و معدن گفت: ما وظیفه اجتماعی خود می دانیم تا در جهت توسعه و ترویج بیمه فراگیر خانواده ایرانی قدم های مثبتی برداریم و در این راه از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.
سرهنگ پاسدار یوسفی مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن استان البرز در این جلسه ضمن اعلام آمادگی خود مبنی بر اطلاع رسانی طرح بیمه فراگیر خانواده ایرانی از طریق این سازمان گفت: سازمان بسیج مهندسین همواره در کنار واحدهای تولیدی و صنعتی قرار دارد و کوشیده است تا از مشکلات مبتلا به این واحد ها با هم افزایی با ارگان ها و سازمانهای مربوطه بکاهد .
سرهنگ یوسفی افزود جهت تعاملات سازنده بین کارگاههای تولیدی و صنعتی در استان سلسه نشست هایی در قالب کارگروه تسهیل با سازمان های مرتبط برگزار می کنیم و از سازمان تامین اجتماعی نیز به عنوان یکی از حامیان اصلی تولید دعوت می نماییم تا در این نشست ها شرکت و نسبت به پاسخگویی به مسائل و مشکلات جامعه کار و تولید اقدام نمایند .
وی ضمن استقبال از بحث آموزش جامعه مخاطب خویش، اعلام آمادگی کرد تا نسبت به برگزاری این دوره های آموزشی با استفاده از پتانسیل شرکت شهرکهای صنعتی استان اقدام لازم صورت پذیرد

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر