معاون گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی البرز با اشاره به لزوم حمایت از سرمایه گذاران گفت: ایجاد زیر ساخت های گردشگری پیشنیاز تبلیغات گردشگری است و اگر زیرساخت نباشد، تبلیغ میتواند به ضد تبلیغ بدل شود.
جلسه بررسی طرحها و فرصتهای سرمایهگذاری گردشگری استان البرز به دبیری معاون گردشگری البرز و با ریاست رییس گروه سرمایه گذاری استانداری البرز و کارشناسان ادارات مختلف مرتبط این حوزه در محل سالن جلسات اداره کل میراثفرهنگی البرز برگزار شد.
شهرام علیمحمدی در این جلسه با اشاره به ظرفیتهای بی نظیر گردشگری در هر کدام از شهرستانهای البرز اظهار کرد: شهرستان کرج با داشتن باغهای زیبا و همچنین محور زیبای کرج-کندوان به عنوان یکی از مناطق پر ظرفیت است که باید از آن بهره برداری شود.
معاون گردشگری البرز چهارفصل بودن البرز را خصوصیتی ویژه در استان عنوان کرد که با فاصلهای کم میتوان از منطقه ای شهری به منطقه ای کوهستانی و برفی رسید که فرصتی کم نظیر است.
علی محمدی روستاهای ییلاقی ساوجبلاغ را در سطح کشور شناخته شده دانست و گفت که حدود ۱۸۰۰ ویلای بدون مجوز در روستاهای گردشگری این منطقه وجود دارند که اقدامات لازم برای ساماندهی آنها در حال انجام است تا ظرفیت آنها در سامانه جانا ثبت شوند.
این در حالی است که هر آخر هفته این روستاها پذیرای تعداد زیادی از گردشگران است که ثبت نمیشوند.
او ظرفیت گردشگری کشاورزی در شهرستان چهارباغ را بی نظیر عنوان کرد و گفت: البرز استانی رویداد محور است که با برگزاری جشنوارههای مختلف گل و گیاه میتواند زبانرد کشور باشد.
معاون گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی البرز طالقان را ظرفبت بی نظیر گردشگری استان البرز عنوان کرد و افزود: این شهرستان با دارا بودن طبیعت بکر، دریاچه سد طالقان و همچنین دارا بودن مشاهیر، ظرفیتی بالا برای روستاگردی و به خصوص بومگردی محسوب میشود اما با کمبود زیر ساختهای گردشگری و مشکلاتی از جمله ممنوعیت ساخت و ساز در حوضه آبریز پیش روی سرمایهگذاران بخش خصوصی مواجه است.
علی محمدی همچنین شهرستان نظرآباد را با داشتن باغات میوه، زمینهای کشاورزی و روستاهای عشایری ظرفیت بینظیری در حوزه گردشگری طبیعی و روستاگردی برشمرد.
او گردشگری را صنعتی فرابخشی عنوان کرد که برای رونق آن نیاز به همکاری همه دستگاهها وجود دارد و گفت: با توجه به نگاه مثبت مقام عالی استان نسبت به مقوله گردشگری سال گذشته ۵۱ فرصت گردشگری البرز شناسایی شد و پس از بررسی در کارگروههای مختلف استانداری نهایتا ۲۴ مورد به تصویب رسید.
معاون گردشگری البرز افزود: از این تعداد ۸ مورد فرصتهای احصا شده از شهرداری، ۴ مورد بستههای سرمایهگذاری خصوصی و آماده واگذاری و ۱۲ مورد اراضی ملی منابع طبیعی و راه و شهرسازی و نیازمند اقدامات کارشناسی است.
گفتنی است در این جلسه ضمن بررسی ۲۴ فرصت سرمایه گذاری، هر کدام از ادارات نظرات کارشناسی خود را ارائه داده و مقرر شد بررسیهای تکمیلی توسط کارشناسان ادارات برای امکانسنجی صدور مجوزها طی ده روز صورت بگیرد.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید