پ
پ

سرپرست اداره کل امور و دارایی استان البرز بل اعلام ثبت بیش از ۶۸هزار درخواست صدور مجوز در درگاه ملی مجوزهای کسب و کار در این استان گفت: ۳۲هزار مجوز بصورت برخط بدون حضور، بدون کاغذ صادر شده است.

حسین جلیل پیران سرپرست اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان البرز در گفت و گو با ایرنا افزود: براین اساس رتبه هشت کشوری را این استان از نظر شاخص پاسخگویی به موقع صدور مجوزها کسب کرده است.
وی یادآور شد: درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، بستری اینترنتی تحت مدیریت دبیرخانه هیأت مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار است که برای همه کسب وکارهای موجود در کشور، شرایط، مدارک، مجوزهای پیش‌نیاز، هزینه و زمان صدور مجوز را شفاف و قابل فهم ارائه می کند.
سرپرست اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان البرز، نسبت مجوزهای صادره به کل درخواستها را۴۸/۱ درصد و شاخص پاسخگویی به موقع درخواستهای صدور مجوز را برابر ۹۴ درصد اعلام کرد.
جلیل پیران درخصوص توزیع جنسیتی درخواستها در استان البرز گفت:۵۰/۸درصد از درخواست مجوزهای کسب و کار در استان البرز به مردان و ۴۹/۲درصد به زنان اختصاص دارد و درخواست مجوز زنان، نزدیک به ۵۸ درصد در حوزه کسب و کارهای خانگی ، ۱۰ درصد در حوزه مشاغل صنفی و ۳۲ درصد درخواست های زنان در سایر حوزه های کسب و کار می باشد.
وی اضافه کرد:همچنین درخواست مجوزهای کسب و کار توسط مردان استان در حدود ۲۵ درصد در حوزه صنفی و ۱۷ درصد در حوزه و سایر مجوزهای کسب و کار۵۸ درصد از درخواست مردان در استان را تشکیل می دهد.

بیشترین تعداد درخواست های صدور مجوز در البرز متعلق به اتاق اصناف است
سرپرست اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان البرز ضمن تشکر از همکاری و مساعدت استانداری و سایر دستگاه های اجرایی استان البرز ، بیشترین تعداد درخواستهای صدور مجوز در این استان را به ترتیب متعلق به اتاق اصناف با سهم ۳۶ درصد از کل درخواستها و اداره کل تعاون، کار و رفاه ۲۰درصد عنوان کرد و افزود:ادارات کل صنعت، معدن و تجارت، راه و شهرسازی و جهاد به ترتیب سهم ۱۱/۳، ۶ و ۵/۳درصدی درخواستهای استان را به خود اختصاص داده اند.
وی در زمینه رتبه بندی دستگاه های استان البرز در شاخص پاسخگویی به موقع گفت: اتاق اصناف ، ادارات کل راه و شهرسازی، ورزش و جوانان و تعاون، کار و رفاه اجتماعی در شاخص پاسخگویی به موقع در رتبه های اول قرار گرفته اند.
سرپرست اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان البرز بیان کرد: این درگاه، تنها مرجع رسمی اعلام شرایط صدور مجوزهای کسب و کار و معرفی مرجع قانونی صادرکننده همه مجوزهای کسب و کارها در کشور محسوب می شود.
جلیل پیران یادآو شد: هدف اصلی درگاه ملی مجوزها این است که هرکس، بتواند به‌راحتی کسب‌وکارش را ثبت کند و با داشتن مجوز، رسمی و قانونی کار کرده تا از منافع رسمی کارکردن مثل داشتن فاکتور و برند، گرفتن وام و شریک، فروش به دولت و شرکت‌های بزرگ، شرکت در نمایشگاه و.
.
.
استفاده کند .
سرپرست اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان البرز درخصوص حقوق شهروندان و تکالیف دستگاه های اجرایی درباره مجوزهای کسب و کار بیان کرد: هر ایرانی حق دارد از شرایط، مدارک، هزینه و زمان لازم برای دریافت مجوز کسب وکار مورد نظرش مطلع شود و بدون مراجعه حضوری و بطور کاملا الکترونیکی از طریق درگاه ملی مجوزها، مجوز مورد نظرش را درخواست و در زمان تعیین شده آن را دریافت کند.
همچنین ادارات صادرکننده مجوز، مکلفند همه استعلامهای لازم برای صدور مجوز موردنیاز هر ایرانی را پیگیری و دریافت کنند.
وی تاکید کرد : هر متقاضی واجدشرایط دریافت یک مجوز، اگر به هر دلیلی در زمان معین شده مجوز درخواستی اش صادرنشد، حق دارد از صادرکننده مجوز ، شکایت نماید و درگاه ملی مجوزها موظف است این نوع شکایتها را تا صدور مجوز، پیگیری کند.
جلیل پیران، به تکالیف قانونی دستگاه های اجرایی درباره مجوزهای کسب و کار اشاره کرد و افزود: شرا یط و مدارک، زمان، مرجع و هزینه صدور مجوز همه کسب وکارها باید صریح و شفاف شود و در درگاه ملی مجوزها در معرض دید عموم قرارگیرد و هر صادرکننده مجوز کسب وکار، باید آنها را عینا در درگاه تخصصی مجوزهای خود قرار دهد و هیچ دستگاه اجرایی حق ندارد برای صدور مجوز، رأسا از متقاضیان ثبت نام کند بلکه باید برای متقاضیان ثبت نام و ارجاع شده از درگاه ملی مجوزها، طی فرایند و در زمان معین شده برای هر کسب وکار،الکترونیکی مجوز صادرکند.
سرپرست اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان البرز با بیان اینکه مردم برای دریافت مجوز کسب و کار فقط به درگاه ملی مجوزها با آدرس mojavez.
ir بدون نیاز به ثبت کاغذی و مراجعه حضوری، می توانند اقدام نمایند؛ گفت: هیچ دستگاه اجرایی حق ندارد برای صدور مجوز، از متقاضیان مدرک کاغذی دریافت کند .
وی اضافه کرد:دریافت مدارک و صدور مجوز باید بصورت کاملا الکترونیکی و غیرحضوری باشد.
و هر مجوز طبق دستورالعمل هیات مقررات زدایی ، واجد یک شناسه یکتا باشد.
همچنین گرفتن استعلام از سایر دستگاه ها به عهده دستگاه اصلی صادرکننده مجوز است.
جلیل پیران گفت: دستگاه صادرکننده هر مجوز باید مدارک لازم برای اخذ هر استعلام را مانند دیگر مدارک لازم، در درگاه تخصصی خود از متقاضی دریافت و مجوز را در زمان معین ، شامل زمان اخذ استعلامها صادرکند.
وی درخصوص اینکه چه اقداماتی درراستای بهبود نظام مجوزدهی در استان البرز بعمل آمده است، افزود: تشکیل قرارگاه اصلاح فرآیند ساختار اداری برای بهبود عملکرد اقتصادی و ارائه خدمات مطلوب دستگاه های اجرایی به شهروندان و فعالان اقتصادی استان و ایجاد ۹ کمیته تخصصی با هدف اطلاع رسانی و تسریع در انجام مراحل ثبت و صدور مجوزهای کسب و کار و نیز اجرای پویش تبلیغاتی- رویداد صدور برخط مجوزها از طریق اطلاع رسانی در فضای مجازی، مصاحبه تلویزیونی و رادیویی، تبلیغات محیطی، تریبون استدیوی تخصصی اتاق بازرگانی، پخش کلیپها و تیزرها در سیمای استان از جمله اقداماتی است که در سطح استان البرز از ابتدای استقرار درگاه مذکور تاکنون انجام شده است.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر