پ
پ

دبیر شورای اسلامی از توزیع ۴۰ هزار بلیط رایگان جشنواره لاله ها بین کارکنان مجموعه مدیریت شهری اعم از کارمندی، کارگری، شرکتی و نیروهای پیمانکاری از جمله پاکبانان و سبزبانان خبر داد.

در حاشیه بازدید از جشنواره لاله های کرج اظهار داشت: توزیع رایگان بلیط جشنواره در راستای نشاط خانواده پرسنل مجموعه مدیریت شهری بویژه نیروهای پیمانکاری اعم از سبزبانان و پاکبانان انجام شده است تا بتوانند در کنار خانواده اوقات خوشی را داشته باشند.
به گفته ؛ کلانشهر کرج از ظرفیت های بسیاری در حوزه های مختلف برخوردار است و برگزاری جشنواره لاله ها به همت شورای اسلامی شهر و شهرداری کرج به منظور هویت بخشی و برندسازی شهر کرج انجام شده است.
شایان ذکر است جشنواره لاله های کرج در باغ گلهای پارک شهید چمران تا تاریخ ۲۰ فروردین ماه دایر می باشد‌.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.