پ
پ

کرج- مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز گفت: مدیران مدارس دانش‌آموزان اتباع خارجی غیرمجاز را ثبت‌نام نکنند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

سیروس دهقان‌شیری در خصوص ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع خارجی توضیح داد: موضوع ثبت‌نام اتباع به طور جدی پیگیری شده و همچنین از آموزش و پرورش استان و مدیران مدارس انتظار داریم برابر شیوه نامه و دستورالعمل‌های ابلاغ شده اتباع غیرمجاز را ثبت‌نام نکنند.

وی با بیان این‌که موضوع آموزش و پرورش برای همه کشور مهم است و با زندگی مردم ارتباط دارد، ادامه داد: ثبت نام دانش‌آموزان اتباع خارجی در استان البرز بر اساس شیوه‌نامه وزارت آموزش و پرورش و سازمان ملی مهاجرت انجام می‌شود و به ترتیب اولویت ثبت نام صورت می‌گیرد.

دهقان‌شیری گفت: دانش آموزان اتباع دارای اقامت ویژه، خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران، نخبگان و دانش آموزان دارای استعداد برتر، فرزندان اتباع دارای مدارک اقامتی آمایش و هویت، دارندگان روادید دارای اعتبار -به غیر از روادید گردشگری که ممنوع است- و دارندگان سایر مدارک اقامتی معتبر در مدارس استان البرز جهت ثبت نام انجام می‌شود.

منبع: خبرگزاری مهر

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.