پ
پ

دادستان عمومی و انقلاب چهارباغ با اعلام مقابله با تغییر کاربری به وسعت ۹۶ هکتار در این حوزه قضایی، ارزش اراضی آزادسازی شده را بیش از ۴۳ هزار میلیارد ریال عنوان کرد.

– اخبار استانها –

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، شاپور صفری با بیان اینکه در این حوزه قضایی از تغییر کاربری به وسعت ۹۶ هکتار در اراضی زراعی و باغی جلوگیری به عمل آمده آست، گفت: این اراضی در روستای «سلطان آباد» بخش مرکزی با «پلاک اصلی ۱۷۳» واقع هستند که در پی گزارش جهاد کشاورزی شهرستان، دستورات مقتضی برای اعمال تبصره ۲ ماده۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها با حضور نماینده دادستانی چهارباغ صادر شد.

وی ارزش اراضی آزادسازی شده را ۴۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد و در خصوص جزئیات عملیات بیان کرد: تعداد قطعات اعمال قانون شده ۱۴۰ مورد بود که در آن نسبت به اعمال قانون در مورد دیوارکشی غیرمجاز به تعداد ۱۴۰ مورد به مساحت تقریبی ۱۱۰۰۰ متر مربع، بنای غیرمجاز در حال ساخت ۲۲ مورد به مساحت تقریبی ۷۰۰۰ متر مربع، دپوی مصالح ۳۸ مورد به مساحت تقریبی ۹۰۰۰ متر مربع، استخر ۱۲ مورد به مساحت تقریبی ۱۰۰۰ متر مربع، محوطه‌سازی ۳۰ مورد به مساحت تقریبی ۲۱۰۰۰ متر مربع اقدامات مقتضی انجام شد.

دادستان عمومی و انقلاب ساوجبلاغ با بیان اینکه در این اقدام، تعداد ۲۵ مورد انشعاب برق غیرمجاز، ۱۰ مورد شبکه‌گذاری برق غیرمجاز و تعداد ۱۷ مورد انشعاب گاز غیرمجاز با همکاری عوامل اداره برق و اداره گاز قطع و جمع‌آوری شد از همراهی و همکاری مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان، عوامل نیروی انتظامی، یگان امداد شهرستان و کلانتری‌های تابعه و شهرداری چهارباغ در اجرای قانون تقدیر کرد.

انتهای پیام/

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.