پ
پ

مدیر عامل جمعیت هلال احمر البرز از اجرای برنامه‌های حمایت‌های روانی – اجتماعی و برپایی فضای دوستدار کودک cfs در این استان خبرداد.

محمد باقر خلفی اظهار داشت: این طرح ملی در اجرای توانمندسازی اعضای جوانان، افزایش تاب آوری جامعه، پیشگیری و کاهش عوارض روانی اجتماعی ناشی از حوادث، توانمندسازی و کمک به آسیب دیدگان برای بازگشت به زندگی عادی توسط سازمان جوانان جمعیت هلال احمر راه اندازی شده است.
وی گفت: دراجرای این طرح فضایی شاد و امن برای کودکان مناطق محروم،توسط دستان پر توان تیم سحر ایجاد شده و با بهره مندی از مشارکت فراگیر اعضای جوانان، توانمندسازی افراد و اجتماعات محلی و توجه به امر پیشگیرانه جامع و مردم محور در تمامی اقدامات است.
وی خاطرنشان کرد: اعضای تیم سحر استان البرز با انجام فعالیت‌های هنری و آموزشی از جمله برپایی ایستگاه شادی و نشاط، ایستگاه کار گروهی، استعداد یابی، ایستگاه نقاشی و بازی‌های انفرادی و گروهی،برپایی چادر ارتوپدی برای بررسی سلامت کودکان،ایستگاه محیط زیست،آموزش کمک های اولیه و همچنین ایستگاه مشاوره والدین برای بیش از۷۰۰نفر از کودکان مناطق کم برخوردار این استان سرگرمی ایجاد کردند.

خلفی هدف از برگزاری این مانور حمایت روانی و اجتماعی از مردم علی الخصوص کودکان و دانش آموزان کم برخوردار،آموزش همگانی کمک های اولیه،ایجاد شور و نشاط در بین آنها و همچنین تقویت مهارت های ارتباطی کودکان این مناطق است.
این طرح به مدت ۲ روز در روستای ایقربلاغ شهرستان ساوجبلاغ استان البرز درحال برگزاری است.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.