پ
پ

فرمانده انتظامی شهرستان طالقان خبر داد: با اقدامات گسترده اطلاعاتی عوامل انتظامی شهرستان، ۲ نفر از فروشندگان و قاچاقچیان حرفه ای مواد مخدر در شهرستان شناسایی و دستگیر شدند.

سرهنگ " سید صالح بذرگری" با اعلام این خبر بیان داشت: در پی دریافت اخباری مبنی بر فعالیت ۲ نفر از فروشندگان و قاچاقچیان حرفه ای مواد مخدر در سطح شهرستان طالقان و شهرستان های اطراف، دستگیری نامبردگان به صورت ویژه در دستورکار عوامل انتظامی شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: در ادامه ماموران با تلاش های شبانه روزی و انجام اقدامات اطلاعاتی-پلیسی، در نهایت موفق به شناسایی مخفگاه متهمان در یکی از روستاهای اطراف طالقان شدند که بلافاصله با هماهنگی مقام قضائی اکیپی از ماموران به آنجا اعزام و در عملیاتی غافلگیرانه هر ۲ متهم را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان طالقان اظهار داشت: در بازرسی از مخفیگاه متهمان حدود ۲۴ کیلو گرم انواع مواد مخدر از قبیل تریاک، شیشه و .
.
کشف شد.
سرهنگ بذرگری با بیان اینکه متهمان پس از تکمیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند، خاطرنشان کرد: امروز پلیس به نقطه ای از توانمندی رسیده که در کمترین زمان ممکن مجرمان را شناسایی و دستگیر می کند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.