پ
پ

فرمانده انتظامی شهرستان نظرآباد از دستگیری ۵ نفر از اوباش و عاملان اخلال در نظم عمومی در این شهرستان خبر داد و گفت: امنیت مردم خط قرمز پلیس است و هرکس بخواهد با اوباشی گری این مهم را خدشه دار کند، با برخورد سخت فرزندان غیور این مرز و بوم در فراجا روبرو خواهد شد.

سرهنگ "فرج اله اسدالهی" در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی دریافت گزارش های مردمی مبنی بر حضور تعدادی اوباش در برخی از پارک های سطح شهر که اقدام به عربده کشی، قدرت نمایی و ایجاد رعب و وحشت می کردند، دستگیری این افراد بصورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی قرار گرفت.
وی افزود: با انجام اقدامات اطلاعاتی – پلیسی و هماهنگی با مقام قضائی، محل اختفای این افراد در سطح شهرستان نظرآباد شناسایی و هر ۵ نفر متهمان دستگیر شدند.
این مقام انتظامی با اشاره به کشف تعدادی سلاح سرد از مخفیگاه متهمان، اذعان داشت: متهمان با تشکیل پرونده برای سیر مراحل به مرجع قضائی معرفی و روانه زندان شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان نظرآباد ضمن هشدار به افرادی که در فضای حقیقی و مجازی اقدام به قدرت نمایی می کنند، خاطر نشان کرد: تمامی فعالیت‌ها و اقدامات افراد شرور و اراذل و اوباش رصد می‌شود و در صورت ارتکاب هرگونه تخلف و جرمی علیه امنیت و آرامش شهروندان، پلیس در چهارچوب قوانین و مقررات با قاطعیت با آنها برخورد خواهد کرد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.