
استاندار البرز با اشاره به دستاوردهای این قرارگاه و طرح ملی ۲۰۲۰ در استان گفت: توانستهایم در قالب این طرح با تکیه بر مردممحوری و موضوعمحوری تحولات عمیقی در محلات کمبرخوردار استان ایجاد کنیم.
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، مجتبی عبداللهی صبح امروز _پنجشنبه بیستویکم فروردین_ در حاشیه سفر رئیس جمهور به البرز اظهار کرد: ساختار قرارگاه اجتماعی به نحوی طراحی شده است که با انتخاب مدیر محله از میان افراد داوطلب و دغدغهمند و تقسیمبندی محله به پهنهها و کوچهها، مسائل در سطح خرد شناسایی و پیگیری میشود.
وی افزود: در هر کوچه، یک مدیر کوچه به همراه یک بانویار و یک جوان به عنوان یار اجتماعی فعالیت دارند که هفت محور اصلی شامل اشتغال، آموزشهای مهارتی، مسکن، خانوادههای نیازمند، و دیگر موضوعات ضروری را پیگیری میکنند.
استاندار البرز با اشاره به همکاری مؤثر نهادهایی چون کمیته امداد، بهزیستی، بنیاد مستضعفان، بنیاد علوی و ستاد اجرایی فرمان امام، اضافه کرد: در بسیاری از موارد، با همراهی این نهادها مشکلات اساسی خانوادههای نیازمند برطرف شده است.
عبداللهی با تأکید بر نقش شهرداریها در اجرای پروژههای زیرساختی عنوان کرد: از طریق تفاهم مدیران محله با شهرداریها، پروژههایی مانند مدرسهسازی، ایجاد مراکز درمانی، آسفالتریزی و جدولکشی در کوچهها اجرا شده که ظرف سه تا چهار سال چهره محلات را متحول کرده است.
وی از راهاندازی فروشگاههای "کریم" در محلات خبر داد و گفت: در قالب این طرح، فروشگاههایی با قیمتهایی ۱۵ تا ۲۰ درصد پایینتر از بازار راهاندازی شدهاند که بهصورت شبکهای در حال گسترش در سطح کشور هستند.
استاندار البرز با اشاره به ایجاد سامانههای جامع برای ثبت و پیگیری نیازهای محلات هدف، عنوان کرد: هدف ما شناسایی دقیق و رفع مشکلات محلات کمبرخوردار با مشارکت خود مردم و با استفاده از ظرفیت خیران و دستگاههای حمایتی است.
عبداللهی با ابراز امیدواری نسبت به گسترش این مدل در سطح کشور افزود: امروز با حضور ریاستجمهور، گزارش جامعی از دستاوردهای طرح در استان البرز ارائه خواهیم داد تا با تأیید و حمایت ایشان، این الگو با قدرت بیشتر در سراسر کشور اجرایی شود.
منبع: ایمنا – البرز
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید