پ
پ

یک محقق ارشد بین الملل در واکنش به نتیجه مذاکرات نوشت: ترامپ این شانس را دارد که به دلیل تمایل به قرار دادن تخفیف تحریم‌های اولیه روی میز، به توافق بهتری نسبت به توافق سال ۲۰۱۵ دست یابد. باز شدن بازار ایران به روی شرکت‌های آمریکایی یک برد-برد است.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

به گزارش ایران‌پژواک، تریتا پارسی مدیر انجمن اندیشکده کوئینستی در تحلیل نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا در رم نوشت:

دور دیگری از مذاکرات سازنده هسته‌ای با کمک میانجیگران عمانی و میزبانی ایتالیایی برگزار شده است. اگرچه برای دستیابی به یک موفقیت بزرگ هنوز زود است، اما حرکت رو به جلو مثبت باقی مانده و در حال رشد است. به عنوان یک نشانه مهم از اراده قوی در هر دو طرف برای دستیابی به یک توافق، سرعت مذاکرات در حال افزایش است، به طوری که مذاکرات فنی در چهار روز و دور دیگری از بحث‌های سیاسی در هفت روز دیگر برگزار می‌شود.

باز شدن بازار ایران به روی شرکت‌های آمریکایی یک توافق برد-برد است

در حالی که موفقیت به هیچ وجه تضمین نشده است، مسیری به سوی موفقیت در حال ظهور است. با این حال، مسائل سخت هنوز حل نشده باقی مانده‌اند، مانند خواسته‌های تهران برای تضمین‌های محکم مبنی بر اینکه ایالات متحده به این توافق پایبند خواهد بود.

اما ترامپ این شانس را دارد که به دلیل تمایل به قرار دادن تخفیف تحریم‌های اولیه روی میز، به توافق بهتری نسبت به توافق سال ۲۰۱۵ دست یابد. باز شدن بازار ایران به روی شرکت‌های آمریکایی یک برد-برد است. اقتصاد ایران به شدت نیازمند کمک است و شرکت‌های آمریکایی از دسترسی به این بازار بزرگ و تا حد زیادی دست‌نخورده سود زیادی خواهند برد. حضور شرکت‌های آمریکایی در بازار ایران نیز ممکن است کارآمدترین تضمین سیاسی باشد که ایالات متحده به این توافق پایبند خواهد بود.

نقش سازنده عمان همچنان چشمگیر است. برخی از کشورها به آمریکا کمک می‌کنند تا صلح را پیدا کند. و سپس کشورهایی هستند که سعی می‌کنند آمریکا را به جنگ بکشانند. آمریکا بسیار خوش شانس است که عمان را به عنوان یک دوست دارد.

حضور مقامات اسرائیل در رم

پارسی در توئیتی دیگر در واکنش به خبر حضور دو مقام اسرائیل در رم نوشت: هر جا که ویتکاف می‌رود، ران درمر اسرائیلی و بارنیا، رئیس موساد، ظاهر می‌شوند تا دیپلماسی ایران- ترامپ را خراب کنند.

ابتدا پاریس (هردو) و اکنون رم (فقط درمر).

نباید عادی باشد که آمریکا دوستی داشته باشد که اینقدر متعهد به جلوگیری از دستیابی آمریکا به صلح باشد.

باز شدن بازار ایران به روی شرکت‌های آمریکایی یک توافق برد-برد است

انتهای پیام

منبع: پژواک

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.