پ
پ

کشف ۲ مرکز استخراج رمزارز غیرمجاز با ۶۴ ماینر در البرز

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز، گفت: دو مرکز غیرمجاز استخراج رمزارز با ۶۴ دستگاه ماینر و بار مصرفی ۵۸۰ آمپر در غرب کرج و شهرستان چهارباغ کشف، جمع آوری و تحویل مراجع انتظامی شد.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، مسعود خواجه‌وند، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز، گفت: با تلاش تیم‌های عملیاتی یک مرکز استخراج غیرمجاز رمزارز با ۱۸ دستگاه ماینر و بار مصرفی ۸۰ آمپر از زیرزمین یک واحد تجاری با برق سه فاز از منطقه غرب شهرستان کرج و یک مرکز استخراج غیرمجاز دیگر با ۴۶ دستگاه ماینر با بار مصرفی ۵۰۰ آمپر و برق غیرمجاز در یک زمین کشاورزی شهرستان چهارباغ کشف شد.

وی در خصوص مرکز کشف شده در شهرستان چهارباغ مطرح کرد: این مرکز بزرگترین مرکز استخراج رمزارز غیرمجاز کشف شده در شهرستان چهارباغ است و با مصرف برق حدود ۵۰۰ آمپر معادل مصرف بیش از ۲۵۰ خانوار را به صورت غیرمجاز مصرف می‌کند. مصرف مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز موجب بروز مشکل در فرایند تأمین برق پایدار مشترکان می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز با بیان اینکه با تحمیل فشار و نوسان به شبکه توزیع برق، موجب تضییع حقوق مردم و آسیب به تجهیزات شبکه و وسایل برقی شهروندان می‌شود، خاطرنشان کرد: با هدف پایداری شبکه برق و تامین برق مستمر برای شهروندان، عملیات‌های متعددی جهت کشف مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز در استان برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم – البرز

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.