رئیس سازمان آتشنشانی کرج از استقرار نیروها و تجهیزات در مسیرهای راهپیمایی روز جهانی قدس برای تامین ایمنی شهروندان خبر داد.
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!به گزارش پایگاه خبری سمن البرز، محمد یساولی، رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج، اعلام کرد: همزمان با برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس ۱۴۰۴، آتشنشانان این شهر در آمادهباش کامل قرار دارند تا امنیت و آرامش شهروندان تأمین شود.
وی توضیح داد: علاوه بر آمادهباش دائمی ایستگاههای آتشنشانی، ۲۴ آتشنشان به همراه هشت دستگاه خودروی سبک و سنگین در هشت نقطه از مسیرهای مختلف راهپیمایی مستقر شدهاند. این آمادهباش از ساعت ۹:۳۰ صبح جمعه هشتم فروردین تا پایان مراسم ادامه خواهد داشت.
یساولی مسیرهای راهپیمایی را شامل حرکت مردم کرج از میدان توحید به سمت مصلی امام خمینی(ره) و حضور مردم مهرشهر از بلوار امام خمینی(ره) ابتدای خیابان چهارم شرقی تا مصلی مهرشهر اعلام کرد. او گفت: همانند سالهای گذشته، سازمان آتشنشانی تمام توان خود را برای برگزاری هرچه بهتر این مراسم به کار گرفته است.
رئیس سازمان آتشنشانی کرج تأکید کرد: همکاری شهروندان با نیروهای مستقر نقش مهمی در ایمنی مراسم دارد. در صورت بروز هرگونه حادثه، مردم باید خونسردی خود را حفظ کرده، از محل حادثه فاصله بگیرند و موضوع را سریعاً به سامانه ۱۲۵ یا به تیمهای حاضر در مسیر اطلاع دهند.
او خاطرنشان کرد: هدف اصلی این آمادهباش، اطمینان از امنیت شهروندان و جلوگیری از وقوع حوادث احتمالی در مسیرهای راهپیمایی است.
📌 خبرنگار: معصومه مویدی
۷ فروردین ۱۴۰۴
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید