پ
پ

​سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز از کشف و ضبط یک دستگاه فلزیاب غیرمجاز توسط فرماندهی انتظامی شهرستان طالقان خبر داد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

به گزارش میراث آریا نادر زینالی، سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز،گفت: در راستای مبارزه با قاچاقچیان اشیای تاریخی و حفاران غیرمجاز، فرماندهی انتظامی شهرستان طالقان طی عملیاتی موفق به کشف یک دستگاه فلزیاب الکترونیکی شد.

وی افزود: پس از کشف این دستگاه، پرونده‌ای برای متهم تشکیل و به مراجع قضایی تحویل داده شد. همچنین دستگاه فلزیاب نیز طبق صورت‌جلسه رسمی به این اداره‌کل تحویل داده شده است.

زینالی در ادامه بر همکاری تنگاتنگ میراث‌فرهنگی با نیروهای انتظامی تأکید کرد و گفت: این عملیات نتیجه جلسات متعدد و همکاری مستمر با رده‌های مختلف انتظامی است. ما به تلاش خود برای حفاظت از میراث ارزشمند فرهنگی و تاریخی استان ادامه می‌دهیم و با هرگونه فعالیت غیرمجاز در این زمینه قاطعانه برخورد خواهیم کرد.

انتهای پیام/

دبیر مهدی نورعلی

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.