امروز زمان بیداری کشورهای اسلامی از خواب غفلت است
شناسه : 4607570

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از البرز، نماز جمعه کمالشهر به امامت حجت الاسلام نورپور و با حضور مردم و مسئولان این شهر برگزار شد

پ
پ

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از البرز، نماز جمعه کمالشهر به امامت حجت الاسلام نورپور و با حضور مردم و مسئولان این شهر برگزار شد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

امام جمعه کمالشهر ضمن تأکید بر لزوم تقویت مولفه‌های قدرت و عزت ملی مانند امید، وحدت، انسجام و روحیه انگیزه‌بخشی در جامعه، معیشت مردم را یکی از مهم‌ترین مسائل کشور دانست و بر انضباط بازار، کنترل قیمت‌ها، تقویت تولید، احیای واحدهای تولیدی و حل مشکل مسکن تأکید کرد.

حجت‌الاسلام نورپور با اشاره به اسراف به ویژه در دستگاه‌های دولتی در مصرف برق، آب، گاز، نان و بنزین، اظهار داشت: اگر می‌خواهیم مشکلات کشور به حداقل برسد، همه باید از اسراف پرهیز کنند و مسئولیت‌پذیر باشند.

وی افزود: در روایتی از امام صادق(ع) آمده است، من تضمین می‌کنم هر کس میانه‌روی کند و از اسراف دوری کند، هرگز محتاج نخواهد شد.

امام جمعه کمالشهر به بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: رژیم صهیون، منزوی‌ترین و منفورترین رژیم جهان است که با حمایت آمریکا بدترین جنایات را مرتکب می‌شود و جهان اسلام باید با آن مقابله و روابط سیاسی و اقتصادی خود را قطع کند.

وی خاطرنشان کرد: حمایت رهبر معظم انقلاب از دولت و شخص رئیس جمهور، بزرگ‌ترین سرمایه برای دولت است که باید قدر آن را دانست و از راهکارهای حکیمانه ایشان به خوبی بهره برد.

حجت‌الاسلام نورپور در ادامه به «کاروان صمود» اشاره کرد و یادآور شد: این ناوگان متحد و بزرگ، متشکل از بیش از ۷۰ کشتی از ۴۴ کشور جهان به همراه صدها فعال اجتماعی و چهره‌های شناخته‌شده بین‌المللی، فریاد بشریت علیه ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی و آمریکا است.

وی تأکید کرد: این کاروان نماد همبستگی جهانی و ظلم‌ستیزی است و به جهان نشان داد که غزه تنها نیست و هیچ انسان با وجدانی نمی‌تواند در برابر ظلم رژیم صهیونیستی و آمریکا ساکت بماند و هدف اصلی این کاروان، شکستن محاصره غزه و کمک به مردم فلسطین و پایان دادن به این ظلم‌ها است.

خطیب نماز جمعه کمالشهر به حمله رژیم صهیونیستی به قطر پرداخت و ابراز کرد: این حمله تلخ واقعیت‌های تلخ و دردناک بسیاری را برای کشورهای منفعل عربی آشکار ساخت، حمله به قطر اوج درماندگی و وحشی‌گری رژیم صهیونیستی را نشان می‌دهد، رژیمی که علی‌رغم تمام امکانات نظامی و حمایت‌های بی‌دریغ اروپا و آمریکا در دو سال گذشته نتوانسته از پس گروهی کوچک مانند حماس برآید و اکنون به شرارت و حمله به کشورهای منطقه روی آورده است.

وی تصریح کرد: این حمله که با همکاری و چراغ سبز آمریکا انجام شد و در حالی که بزرگ‌ترین پایگاه نظامی آمریکا در قطر مستقر است، ثابت کرد که هیچ‌گاه نمی‌توان به روابط نزدیک با رژیم صهیونیستی و آمریکا اعتماد کرد، هر چه کشورهای عربی روابط و پایگاه‌های نظامی در اختیار دشمن بگذارند، روزی از پشت ضربه خواهند خورد.

امام جمعه کمالشهر با اشاره به اقدامات اخیر مسئولان قطر، ابراز کرد: کشور قطر در روزهای اخیر یک هواپیمای ۴۰۰ میلیون دلاری به ترامپ هدیه داده و میلیاردها دلار قرارداد تجاری با آمریکا امضا کرده است، اما همه این تلاش‌ها مانع حمله رژیم صهیونیستی به این کشور نشده است.

وی با هشدار به کشورهای عربی، خاطرنشان کرد: امروز زمان بیداری از خواب غفلت است، باید انفعال و ترس کنار گذاشته شود، چرا که با وجود انفعال و بی‌عرضگی سازمان ملل و نهادهای حقوق بشری، تنها راه مهار رژیم صهیونیستی سفاک، وحدت مسلمانان و تقویت جبهه مقاومت است، باید هرچه سریع‌تر جلوی شرارت‌های این غده چرکین سرطانی گرفته شود.

انتهای پیام. /

منبع: خبرگزاری حوزه – البرز

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.