مدیر منطقه ۶ شهرداری کرج از اجرای حکم قضایی مبنی بر تخریب یک واحد ساختمانی در منطقه حصارک بالا خبر داد که با وجود سابقه تخریب قبلی، مالک آن نسبت به احداث غیرمجاز طبقه مازاد اقدام کرده بود.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

به گزارش پایگاه خبری مدیریت شهری کرج، محمدرضا آژیر، با اشاره به پرونده تخریب یک ملک در حصارک بالا، جزئیات این اقدام قانونی را تشریح و بر لزوم رعایت قوانین و مقررات شهرسازی تأکید کرد.

آژیر در ابتدا به پیشینه این پرونده اشاره کرد و گفت: این ملک پیشینه‌ای در نقض قوانین ساخت‌وساز دارد. مالک، ملک مورد نظر در ایام گذشته اقدام به ساخت‌وساز غیرمجاز (طبقه مازاد) نمود که یک‌بار نیز به دلیل عدم رعایت مقررات، با حکم قضایی تخریب گردید.

وی ادامه داد: متأسفانه، پس از گذشت چندین ماه و علی‌رغم سابقه تخریب قبلی، مالک بدون توجه به قوانین جاری و بدون اخذ هرگونه مجوز قانونی از سوی شهرداری، اقدام به احداث مجدد طبقه مازاد نمود که این ساخت‌وساز غیرقانونی، از دید همکاران این منطقه پنهان نماند.

مدیر منطقه ۶ با اشاره به عملیات اجرایی افزود: بر اساس حکم صادره از سوی کمیسیون ماده ۱۰۰ قانون شهرداری‌ها و با نظارت دقیق همکاران منطقه ۶، عملیات «قلع‌وقمع بنای غیرمجاز» با حضور نیروهای اجرایی و با رعایت کامل تشریفات قانونی و امنیتی در محل اجرا گردید. این اقدام، پاسخی قاطع به ساخت‌وسازهای غیرقانونی و در راستای حفظ حقوق شهروندان و نظم عمومی شهر صورت گرفته است.

این مقام مسئول همچنین خاطرنشان کرد: شهرداری منطقه ۶ همواره بر اجرای دقیق قوانین و مقررات شهرسازی تأکید دارد و با هرگونه ساخت‌وساز غیرمجاز که موجب تضییع حقوق شهر و شهروندان شود، قاطعانه برخورد خواهد کرد. ما در این پرونده، صرفاً مجری قانون بوده‌ایم و هیچ‌گونه ملاحظه‌ای جز اجرای حکم قضایی و قانونی مد نظر نداشته‌ایم.

در پایان، مدیر منطقه ۶ از شهروندان درخواست کرد پیش از هرگونه اقدام برای ساخت‌وساز، نسبت به اخذ مجوزهای لازم از شهرداری اقدام نمایند و از هرگونه ساخت‌وساز غیرمجاز که موجب صرف هزینه‌های اضافی و مشکلات بعدی خواهد شد، خودداری کنند.

وی تأکید کرد: منطقه ۶ آماده ارائه مشاوره و راهنمایی لازم به شهروندان در چارچوب قوانین و مقررات است.

تخریب بنای غیرمجاز در حصارک بالا؛ شهرداری منطقه ۶ کرج با متخلفان قاطعانه برخورد می‌کند

تخریب بنای غیرمجاز در حصارک بالا؛ شهرداری منطقه ۶ کرج با متخلفان قاطعانه برخورد می‌کند

منبع: پایگاه خبری شهرداری کرج

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.